Eelarve Sideaine Koos Ümbrikud Kokkuhoid Raha Sideaine Kokkuhoid Probleeme Raamat Eelarve Broneerida Raha Ümbrikud Kontorid Kodu

0 Reitingud
€1.41 €2.55

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote Spetsifikatsioonid:

Materjal: Nahk

Suurus: 23.2*17cm

Värv: Roosa, lilla, hele kollane, münt, Sinine, Punane, oranž, must, tume punane, Roosa, Emerald Roheline, Hall

Toote omadused:

1. Kvaliteetsed materjalid: Eelarve-raamat, raha ümbrikud on valmistatud pehmest ja vastupidavast materjalist, tuulekindel ja pisar vastupidavad.Kas see on dokumente, arveid, või raha, see hoiab neid ohutu.Eelarve sideaine ümbrikud raha kokkuhoid korraldajad ja raha, eelarve korraldajad raha eest.

2. Eelarve Rahastamisele Assistent: Sideaine Koos A5-formaadis kiirköitjad, kotid märgistatud 1-100, salvestada $5,050 traditsioonilisel viisil.

3.100 Ümbrik Väljakutse Sideaine: Eelarve sideaine teeb säästa raha ja eelarvestamine nii lõbus.Ühe endale, ühe oma pere jaoks.Aitab säästa raha järgmisel aastal!Või kui oled säästmise puhkuse, auto, hädaolukordade fond, võla maksed, sünnipäev või midagi!

4. Kokkuhoid sideaine: sideaine paks-PU nahk sideaine on karm, Eelarve Planeerijad raha ümbrikud sobib kõigi standardsete a5 suurus sisemise lehekülge ja turvaline kotti cashbook on tugev, elastne lint.

Tähelepanu:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-3cm vahe, täname oma arusaamist!

2. Tingitud erinevusi erinevate monitorid, palun pange tähele, et pilte ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Pakett sisaldab:

1 * notepad

sku: k51831

Mudeli Number B2J97
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…