Kahe otsaga Markeri Ultra-pehme Dual-lõppes Esteetiline Markeri Sm Pliiatsi Jaoks Värvimine, Rõhutades Esile ulatusliku Ja

0 Reitingud
€5.18 €10.37

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Meie Esteetiline Markeri Sm-i, mis on koostatud kuue pehmed värvid saab hästi kaitsta, et silmad on lihtne silmade hooldus.Nad ei häiriks teid ja võimaldab teil paremini kirjutada põhipunktid.

Kirjeldus:

Suurus: 15*2cm/5.9*0.78 tolli

Pakkeleht:

markeri pliiats*6tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Unikaalne Kahekordne Pea Disain: Kuna meie Highlighters Marker Pliiatsid on unikaalne topelt otsaga disain, üks pool paks pea saab märgistamiseks tuleb kasutada, ja üks pool õhuke pea ei kasutata kirjutamiseks, nii et seda saab parandada tõhusust väga hästi.

2.Pastell ja Pehmed Värvid: Meie Esteetiline Markeri Sm on mõeldud pastell ja pehmed värvid, mida saab hästi kaitsta oma silmad ja võimaldab teil paremini kirjutada põhipunktid.

3.Vastupidav riikliku rakendusasutuse: See kahe otsaga Markeri saab teha nii üksikasjalikult ja värvimine, see saab olema vastupidav, kirjutada ladusalt ja kuivab kiiresti, sest selle riikliku rakendusasutuse osa on sile ja pehme, ja ei kanna välja.

4.Lai Valik Kasutusalad: Meie Värvi Markeri omadused kõik-eesmärk saab kasutada projekteerijate, rõhutades, rõhutades, journaling, kalendrid, märkmikud, joonistamine, kirjutamine, värvimine, markerid, koomiksid, graafika, jne.

5.Suurepärane Kingitus: See Highlighters Sm Pen on klassis õpilaste lemmik ja õpetaja kooli asukoht oluline.Ja see on suurepärane kingitus perele, sõpradele, sünnipäevad ja Jõulud.

sku: k50489

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…