Rand Tuunikad 2023 Outlet Seal Kaftan Kleit, Ujumistrikoo Naiste Suvine Naiste Vann Väljub Daamid Kevadel Ja Mood Polo Silmkoelised Kaks Tööd

0 Reitingud
€23.78 €34.46

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Suurustabelit

Mudel joonis

oranž

roosa

khaki

türkiis

lilla

pruun

Valge joonis

On joonis

Kohaletoimetamise juhised

1. Selles poes on riiulid on kõik kohapeal laos toodete müügist , suudlus võib julgelt laadida müügi, klienditeeninduse ei ole online eneseabi, et on vaja pöörata tähelepanu, et palun jätke teade, tahan, tahan või märkus, et!

2, vaikimisi juuksed shentong express või optimaalne kiirus , samuti on võimalik saata mööda rikkalik maksma, muud Kulleriga, palun võtke ühendust klienditeenindusega.

3, tellimused, mis on tehtud enne 18:00 põhi garantii, päeval kohaletoimetamise hiljemalt 48 tundi, et toimetada kaubad, erilistel asjaoludel ja ilma etteteatamiseta.( Päev enne 6 õhtul, päeval makse, maksete pärast 6 õhtul, järgmisel päeval, ei lähe tööle pühapäeval, palun mõistmist! )

4, Toetada kohustub vaja kohustub klient, pange tähele, veeru märkus selge kohaletoimetamise aadressi, võtke ühendust klienditeeninduse muutus hind, me jätke teade pärast saadetise, et ühe numbri.

5. Klienditeenindus online ajal, esmaspäevast laupäevani 08:30-12:00 13:30-18:00 , itsHe aeg, jätke palun teade, oleme vahelduva klienditeenindus, ning see saab olema esimene kord, vasta sul!

6. Meie toetust Kuum stiilis push , kui sul on hea stiil, tervitada teid meie manager suruda, kui projekt on vastu võetud meie poolt, pärast sa seda poest osta soovitusi, me anname teile soodsa hinnaga!

7. Meie toetust isikupärastamine Saab kohandada, mustvalge segatud kood 100, on vaja võtke ühendust meie klienditeenindusega!

sku: k49816

Vanus 25-34
Avaldamise Kuupäev Suvel 2024
Päritolu Mandri-Hiina
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Street Style Casual
Stiil Street Style
CN Jiangxi
Materjal Spandex, Polüester
Muster Tüüp peace

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…