Jõulu Laudlina Xmas Pool Decor Köök Pestav Söögilaua Kaunistamiseks Väljas Home Decor Navidad Teenetemärgid

0 Reitingud
€2.12 €3.85

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

1. Lisatasu Materjal: Meie Jõulud tabelis koha on valmistatud premium linane riie, vastupidav ja mugav, kaitsta oma laua pinnast kuuma pannid, kriimustuste ja voolab.

2. Unikaalne Disain: Punane unenäoline lumi lible Jõulud tabel runne elavat värske värvi kaitaliinat on meisterdatud luua Jõulud stseenid, tunnet ruumi ja saab kergesti integreerida palju erinevaid stiile, oma kodus, sh talu-ja maamees, lõdvestunud ja ametlik.

3. Sobib Laua Suurus: Jõule tabelis koha on 13x72 tolline, on kohane tabel, mida saab istme 4 inimest, paremini sobitada oma tabel ja teile tuua harmooniline ja soe õhkkond veetlev söögituba kogemus.

4. Multi-Eesmärk: Maamees tabelis koha talumaja laudlina ristküliku disain sobiks köök, söögituba kodu poole kohvi siseruumides väljas igapäevaseks kasutamiseks, vältida tabel, fuajees mööbel, konsooli kriimustuste, põletushaavu ja plekk.Lisada elegantsi oma kodu kujundusest.

5. Easy Care Jõulud Tabelis Koha: Vastupidav puuvillane voodipesu, keskmine paksus, pehme ja naha sõbralik, vastupidav ja korduvkasutatav, (käsi pesta on parim), pesta külma veega, riputada kuivama, ei valgendi, kiuvaba ja kiiresti kuivada.Jääb samaks ja nagu uus pärast iga pesu.

Kirjeldus:

Vastupidav puuvillane voodipesu, keskmine paksus, pehme ja naha sõbralik, vastupidav ja korduvkasutatav, (käsi pesta on parim), pesta külma veega, riputada kuivama, ei valgendi, kiuvaba ja kiiresti kuivada.Jääb samaks ja nagu uus pärast iga pesu.

Tehnilised andmed:

Materjal: kanep

Suurus: 1800*350*10mm

Kaal: 300g

Komplekti Kuulub:

1tk* Laudlina

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

sku: k4970

Materjal 100% Puuvill
CN Guangdong
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…