Kõva PC puhul iWatch kooskõlas eest iWatch Seeria iWatch Ultra 49mm Läbipaistev NOV99

0 Reitingud
€2.23 €3.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kõva PC puhul iWatch kooskõlas eest iWatch Seeria iWatch Ultra 49mm Läbipaistev NOV99

Omadused:

Funktsioon: Selle puhul screen protector on mõeldud, et pakkuda välispinna kaitse oma watch 49mm.Pehme selge näide, millel on sisseehitatud ekraan kaitsja takistab oma watch tolmu, sõrmejälgede ja kriimustuste.

Eriline Disain: Valmistatud premium PC materjalist, üldine karpi vaadata ekraani, samuti servad ja pool vaadata.

Täiuslik Sobib: Täpne sisselõigete lihtne juurdepääs kõik pordid, ei häiri mikrofoni kasutades.Snap-disaini, seda vaata asi on lihtne võtta & maha eemaldamata bänd.

Lisatasu Materjal: Valmistatud kriimustuskindel PU pikaajalise vastupidavuse.Lihtne paigaldada ja eemaldada.Pehme, hingav ja kerge, hea tahes tegevusi.Seest materjal ei kriimustuste eest iWatch Ultra 49mm.

Tarviku Sõbralik: Tööd enamik ekraani kaitsed jaoks iWatch Ultra 49mm ja laadijad.Palun pange tähele, ei ole ekraani kaitsekile kaasas.

Kirjeldus:

Rakendus: iWatch Utra 49mm (Ideaalne iWatch 8)

Materjal: PC + karastatud klaas ekraani kaitsekile

Kaal: 0.013 KG

Pakend: Värviline Pakend

1 * iWatch Kõva PC Puhul

Me Laev Maailmas (välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO).Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Saadame paki Hiina õhu kaudu postitus.Tarneaeg sõltub Shipping Vedaja, Toll ja Post Lähte -, siht-ja muud tegurid.Enamik pakendite võiks saadud 20 tööpäeva (4 nädalat).Allpool on tarneaeg kogumise kvantitatiivseid andmeid:

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni läbi, mis on meie jaoks väga oluline.Meil on väga tänulik, kui saate jätta oma tõeline tunne siin.Kui te ei ole rahul teemad või meie teenuste, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist igasugune tagasiside, me probleemi lahendada kohe, aitäh!Palun Sõnumi meid 9:00am.kuni 18:00. (8 GMT) ning esmaspäevast laupäevani .Kui teil on küsimusi, palun sõnumi meid ja annavad meile võimaluse teid aidata.Kõik sõnumid vastatakse hiljemalt 1 tööpäev (välja arvatud riiklikel pühadel Hiinas).Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma sõnum ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal (kaasa arvatud pühapäeviti).

sku: k49540

Juhul Materjal Kummist
Toote Tüüp Vaadata Juhtudel
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…