Päike Varrukad Päikese UV-Kaitse Käe Varruka Jahutus-Compression Käe Varruka Sport Käe Varruka Väljas olulised Mehed Naised

0 Reitingud
€0.27 €0.68

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte: 1.Jahutus-ja Kaitse: Made ice-silk nailon, need päike varrukad on hingav, pehme ja mugav.Nad saavad hoida oma käed jahedas ja kuivas kiiresti, samas blokeerides kahjulike UV-kiirte eest.

2.Kõrge Elastsus: Need varrukad on valmistatud kõrge elastsus kangas, mis sobib enamiku inimeste käed mugavalt ja kindlalt paigas.Nad on unisex ja on hea, säilitamise, nii et nad ei libise alla ega hunnik üles.Kaitsta oma käsi kahjulike UV-kiirte eest, nende sun varrukad.

3.Sun Protection: Need päike varrukad pakuvad päikese eest kaitset kahjulike UV-kiirte eest, hoides oma käed lahe ja mugav suvel.Need on kantavad ja madala profiiliga, sobitamine kõige varustus ja korda.Teil on võimalik valida peaaegu erinevaid kujunduse ja värvid, mis sobivad teie isiklik stiil.

4.Kaitseb Nahka: Need käe varruka päikesekaitse kilp oma relvi, alates karmi päikesekiirte eest, vältida päikesepõletuse ja parkimist.Nad blokeerida kõige kahjuliku UV-kiirguse eest ja hoiab naha lahe ja mugav kuum suvi.

5.Sobib kasutada: Kas sa oled tõstmine, jalgrattaga, autoga või teha mis tahes muid väljas tegevust, neid UV-arm varrukad on täiuslik teile.Nad kaitsta oma relvad päikesekiirguse eest ja hoida neid jahedas ja kuivas.Saab nautida oma fitness ja reisi-need päike varrukad.

Spetsifikatsioonid: Materjal: Nailon

Toote suurus: pikkus 32cm/12.60(1 suurus)

Juhuslik Värv

Pakkeleht: 1 paar x Päike Varrukad(Random Värvi)

sku: k48535

Vanus Ülaltoodud 13
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal nailon
Kirje Pikkus 32cm
Sugu Naised
Mudeli Number Päike Varrukad

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…