Art Peegel Ebaregulaarne Laine Peegel Luksus Keskaja Stiilis Meik Peegel Home Decor Peegel

0 Reitingud
€27.47

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ebaseadusliku Laine Peegel on dekoratiivne töö, mis võib tuua kaasaegse kunsti-ja puudutage oma kodu.See on eriline lainelise disaini ning asümmeetriline kuju tuua unikaalne visuaalne mõju ja teha oma ruumi rohkem moes ja huvitav.

Ebaseadusliku laineline peegel on valmistatud kõrge kvaliteediga klaasist selge peegeldus ja kõrge värviedastus, täites kogu ruumi, laiem ja heledam tekstuuri.Kogu peegel on paigaldatud seinale, see ei võta üldse ruumi ja paigutuse te, ja teil on rohkem ruumi, rohkem loovust.

See ebaregulaarne laineline peegel sobib erinevaid stiile koju.Kas kaasaegse või traditsiooniline, see toob ainulaadne elemendid ja lihvi oma kodu ja sobib olemasoleva kodu decor, et anda oma ruumi uue ilme.

Kui otsite seina kaunistamiseks, mis toonitab teie isikupära, on ilus ja praktiline, ja ei kaota mood, siis ebaregulaarne laine peegel on teie parim valik.

suurus: 42 x 26 cm

Materjal: Klaas

värv: valge

Pakendi Sisu:

1 x Peegel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k48037

Kerge Ei Ole Varustatud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…