Electric Motorollerid Kokkuklapitavad Puldiga Rõngaste Luku Ees Toru Varre Guard Varuosade jaoks F20 F25 F30 F40 Electric Motorollerid

0 Reitingud
€2.05 €4.09

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tutvustame Kokkupandav Guard Rõngad, Elektriliste Motorollerite, valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjalist, tagades vastupidavuse ja pikaealisuse.See vastupidav ja lihtne-to-install tarvik on mõeldud, et asendada kahjustatud või vana kaardiväe rõngad, pakkudes turvalist ja paindlikku sobi.Kooskõlas F20, F25, F30, ja F40 electric motorollerid, see kompaktne ja kerge guardring pakub mugavust ja usaldusväärsust.

Omadused:

Hea Vastupidavus: Meisterdatud lisatasu ABS materjalist, guardring pakub erakordse tugevuse ja vastupidavuse, tagada pikk eluiga ja usaldusväärne kaitsta oma electric motorollerid.

Lihtne Paigaldus: kaasas kruvid, seda saab kergesti paigaldada ilma probleemideta, mis säästab teie aega ja vaeva.

Asendamine Lahendus: Mõeldud asendama kahjustatud või vana kaardiväe rõngad, see pakub kulutõhusam lahendus, et säilitada ohutust ja funktsionaalsust oma electric motorollerid.

Ühilduvus: seade ühildub F20, F25, F30, ja F40 electric motorollerid, mistõttu on kena aksessuaar laia valiku mudelid.

Kompaktne ja Turvaline: väike ja kerge disain rõngad lukk võimaldab lihtne ladustada ja transportida.Selle paindliku kohanemise ja turvaline fikseerimine tagada stabiilne ja usaldusväärne sobib, annab meelerahu ajal oma seljas.

Tehnilised andmed:

Värv: Must

Materjal: ABS

Elemendi Suurus: 75 * 45 * 14mm/ 3.0 * 1.8 * 0.6 aastal

Toote Kaal: 10.8 g/ oz 0.38

Pakendi Suurus: 80 * 50 * 15mm/ 3.1 * 2.0 * 0.6 aastal

Pakendi Kaal: 15g/ 0.53 oz

Pakkeleht:

1 * Kokkuklapitavad Puldiga Rõngad

sku: k4803

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…