Väikelapse Looma Kostüüm Jänku Kostüüm Puuvillane Kapuutsiga Komplekt Cosplay Varustus Cartoon Romper Halloween Thanksgiving

0 Reitingud
€12.34 €30.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kleit üles oma väetid see armas loomade Halloween kostüüm, mis on valmistatud segatud puuvillasest materjalist.Lihtne puhastada ja täiuslik cosplay, see lisab võlu tahes laste poole.

Kirjeldus:

Materjal: kombineeritud puuvill

Suurus: 70/80/90/100/110/120

Kaal: umbes 400g

Pakkeleht:

Jänku Kostüüm Romper*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav: Hoidke oma väike poiss hubane ja mugav see väikelapse looma kostüüm.Oma segatud puuvillasest materjalist mis on pehme, hingav ja elastne, tagades soojust ja ohutuse ajal jahe väljas seiklusi.

2.Lihtne Puhastus: Hoidke oma väikesi' Väikelapse Looma Kostüüm on hästi hooldatud ja puhas kergust.Ta talub mitmekordset pesu ja säilitab oma kuju ja pehme tekstuur.

3.Siseruumides Lõbus Komplekt: Lase oma teise lapse kleit nagu armas jänes sellist looma kostüüm.Pehme kangas ja multikas loomade disain teeb sellest ideaalse siseruumides kanda, Halloween pooled, või käivad sündmused.Anna oma väike poiss lõbus ja hubane riided nautida mänguaeg või kleit-up sessiooni.

4.Moodsad Lõbus: Koos mütsi ja tõmblukk disain, see Väikelapse Looma Kostüüm on lihtne kanda ja praktiline.Teie laps on jumalik ja kaitstud, kui nad joosta ümber käesoleva hubane ühes tükis.

5.Hea Kingitus Andes: Oma tüdrukud ja poisid armastavad pukeutumalla oma lemmik loomad need pehme ja hubane kostüümid, ideaalne Halloween, sünnipäevi või lihtsalt lõbus.

sku: k47991

Beebi Vanus 10-12 kuud
Hooaeg Talv
Muster Tüüp Loomade
Osakonna Nimetus Beebi
Sugu beebi unisex
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Koostis Kombineeritud Puuvill
Mudeli Number Armas Loom Kostüüm Beebi, Mudilane
Materjal PUUVILL
Vanus 13-24 m
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Toote Tüüp Footies

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…