300ML Automaatne seebidosaator Touchless seebidosaator Koos Infrapuna Sensorit, Kodu -, Köögi -, Büroo

0 Reitingud
€17.98 €24.97

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Automaatne seebidosaator koos infrapuna sensori tehnoloogia ja sisseehitatud precision sensor.Kui touchless automaatne seebidosaator on võimalik koheselt mõttes oma käsi ja lõpeta serveerimiseks seep 0.26 sekundit.Serveerimiseks 1ml ajal, ja kui teil on vaja rohkem, siis võib andur uuesti.

Kui touchless köök seebidosaator on valmistatud ABS+PC materjalist.See ei määri midagi.See ei pea olema pressitud.Kui touchless elektrilised vannituba seebidosaator on mahuga 300ml ja sul ei ole vaja täiendada seda tihti.

Automaatne seebidosaator võtab IP67, veekindel tehnoloogia; alt tugevdatud pitsat, vältida vedeliku sees aku; automaatne köök seebidosaator pärast kasutamist ei ole võimalik blokeerida või räpane tilguti, mida saab kasutada käsihuuhde, šampoon, nõudepesuvahend jne.

Automaatne vedelseebi dosaator on powered by 4 AAA patareid (ei kuulu komplekti).See automaatne, käsitsi seebidosaator saab panna vannitoa, magamistoa -, kontori -, hotelli-ja mis tahes avalikes kohtades.Lihtne paigaldada ja kiire start.

Toide režiim:4 AAA patareid (ei kuulu komplekti)

Värv: Must

Materjal: ABS+PC

Pakendi Sisu:

1 x seebidosaator

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k47027

Funktsioon Topelt Seebidosaator
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…