9991794-R1 Bassein Puhtam Caddy Kate Dolphin Bassein Vaakum Universaalne Klassikaline Caddy, Ventileeritud Veekindel Sunproof

0 Reitingud
€12.34 €18.98

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

9991794-R1 Bassein Puhtam Caddy Kate Dolphin Bassein Vaakum Universaalne Klassikaline Caddy, Ventileeritud Veekindel Sunproof [Fit]A usaldusväärne, mitmekülgne caddy kate pakub täis-kinnine kaitse AIPER, Dolphin, Hayward, Polaris, SMART, Tiger Shark, ja rohkem surve pesurid.Otsene Asendada klassikaline caddy kate 9991794-R1.

[Igapäevane kasutamine]Eelarve-sõbralik bassein puhtam katta, et kaitsta oma investeeringuid.Täielikult kaetud ladustamise kott kaitseb robotite bassein puhtam ja selle toide tolmu, vihma, lume ja muu grimes.

[Veekindel materjal]9991794-R1 caddy kate on valmistatud oxford kangast Pu veekindel kate.Kõrgeim kannatab 3000 mm vee all, see vastupidav veekindel kate on leegiaeglustajana, shrink-vastupidav ja soojus-isolatsioon.Tore, et teie kallis bassein robot ilmastiku-kate.

[Lihtne Transportida], täielikult kaetud versioon bassein puhtam hõlmata, kuid ei laiene kõik viis korrusel.Võimaldab tasuta caddy ratta liikuvus, mis tagab see on lihtne transportida puhasti, isegi kui veekindel kate ei olnud maha võetud.

Materjal: Oxford riie

värv: must

Pakendi Sisu:

1 x Bassein Puhtam Caddy Kate

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k46433

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…