20rows Üksikute Ripsmete Pikendamine Asjade Faux Loomulik Vale Ripsmed Pehme Naarits Klassikaline Ripsmete Pikendamine Maquiagem Cilios

0 Reitingud
€3.18 €4.24

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

20rows Üksikute Ripsmete Pikendamine Asjade Faux Loomulik Vale Ripsmed Pehme Naarits Klassikaline Ripsmete Pikendamine Maquiagem Cilios

Kohandatud Pikkuse ja Stiili: Üksikute ripsmete pikendamine pakkuda kohandatud vaatama, mis võimaldab valida pikkusega, curl, ja paksus, mis sobib kõige paremini oma loomulikke ripsmeid ja soovitud välimus.

Loodusliku Välimuse ja Tunda: Need laiendid on hoolikalt kohaldada jäljendada välimus päris ripsmeid, andes loomuliku ja sujuva välimuse.Nad on kerged ja mugavad kanda, tagades minimaalselt ebamugavust.

Kauakestev Ilu: Üksikute ripsmete pikendamine tavaliselt kestab mitu nädalat, koos nõuetekohase hoolduse ja hooldus.Nad kaob vajadus iga päev ripsmetušš taotluse ja talub erinevaid tegevusi nagu ujumine ja teostamine.

Täiustatud Helitugevuse ja Määratlus: Need laiendid lisada mahu, pikkuse ja määratlus, et sinu ripsmeid, muutes oma silmad paistavad rohkem haarav ja väljendusrikas.Nad võivad ka õige väikesed puudused või lünki oma loomuliku sokke rida.

Low-Hooldus, Ilu Säilitamine üksikute ripsmete pikendamine on suhteliselt muretu.Rutiinist touch-up kohtumised on vaja iga 2-4 nädala jooksul, et täita kõik lüngad, mis on põhjustatud looduslike sokke kadumas, tagades püsivalt suurepärased vaadata.

sku: k4637

suurus Individual Lashes
Brändi Nimi DS DASSEN
Toote Tüüp Vale Ripsmete
Ripsmed laiendamine spetsialistid Teha Kuni Ripsmete Pikendamine
Ise Tegemine ripsmed lahtiselt hulgimüük
Päritolu Mandri-Hiina
Vale Ripsmed Tüüp Üksikud Ripsmed
Mitu Tükki Üks Ühik
Vale Ripsmete Materjalist Sünteetilised Juuksed
Kiire Õitsev Fännid Silma Ilu
sokke klastrite premade maht fännid
CN Shandong
Tootmisprotsessi Käsitsi Valmistatud
Kogus 1 Kast
Vale Ripsmed Omamoodi Ripsmete Pikendamine
Vale Ripsmed Pikkus alla 0,5 cm
Vale Ripsmed Stiil Loomulik, Pikk
sokke laiendamine tarvikud klastri Ripsmed
Vale Ripsmed Bänd Muud
ripsmed loodusliku ilme hulgi-esemed äri
Mudeli Number Vale Ripsmete
meik tooted 3D naaritsa Ripsmed

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…