Multifunktsionaalne Geomeetriline Valitseja, Multifunktsionaalne Joonis Universaalse Valitseja, Geomeetrilise Joonise Mall Mõõtmise Vahend

0 Reitingud
€1.67 €2.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Multifunktsionaalne Geomeetriline Valitseja, Multifunktsionaalne Joonis Universaalse Valitseja, Geomeetrilise Joonise Mall Mõõtmise Vahend, [Sobi kõigile]Kas te olete kunstnik, õppur, muster tegija või disainer, see multifunktsionaalne geomeetriline valitseja on hea abimees oma tööle või õppima; see võib aidata arendada oma kasutusjuhend oskusi ja kujutlusvõimet.

[Multi-purpose]Multifunktsionaalne joonis universaalse valitseja võib juhtida vajalik graafika, Näiteks: Nurgamõõtjaga telg, Y rull, Funktsioon joonis pesa, Ringi augu raadius, mark, X rull, Hulknurga kujuline auk, Ringi kaare, Lühi-tõmmatud traat pesa, Aktiivne lühike joonlaud, Sisseehitatud valitseja, Ovaalne auk, Straightedge, jne.

[Erinevad Mustrid]14 geomeetrilise arvud eri kuju on paigutatud joonlaud, mis on väga mugav kaasas kanda, suudab täita oma erinevaid vajadusi igapäevaseks kasutamiseks ja on mugav mõõtmine.

[Kvaliteetne Materjal]Multifunktsionaalne geomeetriline valitseja valmistatud kõrge kvaliteediga plastist.Kerge, vastupidav ja kerge kaasas kanda.Läbipaistev materjal võimaldab teil mitte ignoreerida mõned olulised numbrid või sõnu, kui joonistamine.Eri kuju võib olla joonistatud skaala on selge, lükanduksed on mugav, joonistus on stabiilne, ei ole lihtne olla viltu, ja see on lihtne jälgida.

[Wide Rakendused], Multifunktsionaalne joonis universaalne joonlaud, mille nurgamõõtjaga, et teha soovitud joonis, võib ka joonestada kaari kõver horisontaalne, paralleelne liin, vertikaalne paralleelne liin, piisavalt suurus koostamiseks.

Värv:läbipaistev

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

1 x Valitseja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k4614

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…