1.5 Tolline makromajandusliku tasakaalustamatuse menetluse X 1,5 Tolli - 1.25 Tollise 2-Tee Econoline kuulkraani Jaoks Hayward Bassein Filtrid PN. SP0729 Anti-Korrosiooni-Ventiil

0 Reitingud
€38.16 €50.88

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

eest HAYWARD SP0729 - Osa number SP0729 on a-kategooria oma.See on erinev foother Hayward kuulkraanide nagu ta on vooliku adapter.Palun veenduge, et valite õige muutus vastavalt oma vajalik rakendus.

1,5 tolli mees lõpuks ühendab jaoks Hayward filtrid, vahukulbid, ja pumbad 1,5 tolli naine, sisselaske - /väljalaskeavade kuigi 1.5 tolli ja 1.25 tolli vooliku adapter lõpp on kooskõlas voolikud, mis on sisemine läbimõõt 1,25 tolli või 1.5 tolli.

Mõeldud vee vool kasutegur, see Econoline kuulkraan pakub usaldusväärseid voolukiiruse.Ja maksimaalse rõhu reitingu 50 psi see 2-way ball valve on ideaalne filtrid, pumbad ja vahukulbid.Veenduge, et te ainult seda kasutada kuulkraan rakendustes, mis ei ületa tema maksimaalne 50 psi rõhu hinnang.

Liidu lõppu võimaldab kiiret ühendust ja disconnections ajal skimmer hooldus-või rutiinne puhastus.See on ka kasulik, kui teil on vaja, et teenus või asendada skimmer, filter, või pump.Käsi-pingutatud liidu nuts on ka lihtsam keerata isegi kitsastes oludes.

Materjal: ABS

värv: valge

Pakendi Sisu:

3 x 2 way ball valve

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k45731

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…