Poks Koolitus Võitlus Kindad, PU Nahk Lapsed Hingav Muay Tai Sparring Mulgustamiseks Karate Kickboxing Professionaalne Kinnas

0 Reitingud
€7.67 €10.95

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Need poksikindad on ideaalne erinevate võidelda sport!Tagab optimaalse randme tugi-ja käte kaitseks, need vastavad ideaalselt sinu käsi ilma ebamugavust.

Kirjeldus:

Kohaldatava inimesed: unisex

Materjal: PU

Pakendi suurus: 240*120*40mm/9.45*4.72*1.57 tolli

Toote kogukaal: 510 grammi

Nimekiri:

Poksikindad*1pai

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Polster Süsteem: Need poksikindad pakkuda hea kaitse, nende usaldusväärne polster süsteemi.Kogemus mugav ja kindel sparring nagu kindad annavad võimas šokk imendumist, vähendades vigastuste eest.

2.Maksimaalne Käte Kaitse: Poksikindad valmistatud materjalid tagavad hea polsterdus, pakkudes samal ajal käte kaitse ja tagasilöögi võimeid.Kogemus töökindlamad nagu ei kunagi varem!

3.Integreeritud Valatud vooderdisega: integreeritud valatud vooderdisega, need poksikindad pakkumine sobib, mis vastab ideaalselt kuju oma käes.Ergonoomiline disain tagab optimaalse randme tugi ja kaitse

4.Hingav Tuul Disain: poksikindad on formuleeritud, et pakkuda kallistama ja mugavad ja parajad, nii et saate keskenduda oma koolituse ilma ebamugavust.Kindad funktsioon lastud palm disain, mis võimaldab õhu ringlus, vähendades higi buildup ja hoida oma käed jaheda ja kuivana.

5.Ulatuslik Kasutamine: Need poksikindad on ideaalne erinevate võidelda spordialad nagu poks, MMA, ja võitluskunstide koolitus.Kas sul on sparring, mulgustus kotid, või teevad mitt töös, need kindad annab teile kaitse ja mugavuse, mida vaja.

sku: k450387

Materjal Poksikindad
Päritolu Mandri-Hiina
Kohaldatava Inimesi MEHED

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…