2TK Hingav Randme Traksidega karpaalkanali Leevendust Öö tugiteenused tugiteenused Käe Traksidega 3 Jääb Reguleeritav Randme Tugi

0 Reitingud
€7.26 €10.38

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie randme kompressiooni varruka annab ületamatu toetuse tase, mistõttu on ideaalne kasutus-stsenaariumid, näiteks tõstmine, spordi -, ja korduvaid ülesandeid.Selle sobiva pikkusega tagab ideaalse sobivuse, kuigi vastupidav materjal tagab pikaajalise kasutamise.Parandada oma treening jõudlust ja saada kaitset teil vaja meie compression sleeve.

Kirjeldus:

Toote materjal: polüester kiud

Toote kaal: 160 grammi

Toote mõõdud: 50cm*8cm/19.69*3.15 tolli

Pakk nimekiri:

Karpaalkanali Randme Traksidega*2tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Randme Kaitse: Kaitsta oma randmete täites tõstmine või korduvaid liigutusi.Meie karpaalkanali randme traksidega tagab optimaalse taseme weightlift toetuse ja stabiilsus, koos reguleeritavate rihmadega ja vett hülgav riie jaoks mugavad ja parajad.

2.Uuenduslik Pöial Toetab: Meie karpaalkanali Randme Traksidega Tugevdatud Pöidla Aitab Murda Oma Piire!Saavutada oma fitness eesmärgid kergust, vältida vigastusi jõusaal.Maksimeerida tulemuslikkust ja murda uusi isiklikke andmeid see must-have aksessuaar iga treening entusiast.

3.Praktiline Disain: Meie karpaalkanali randme traksidega pakub kõrgeima taseme sobivus ja toetust oma randme, tänu oma true-to-pikkus disain ja reguleeritavad rihmad.Kas teil on raskuste tõstmine või mängib vahend, meie randme traksidega aitab teil vältida ja leevendada vigastusi.

4.Mitmeotstarbeline Kasutamine: See karpaalkanali randme traksidega pakub erakorralist abi ja compression optimaalse randme stabiilsus ja tugevus koolitus, tõstmine, kulturism, cross-training, või spetsiifilised harjutused nagu surumine, õla vajutage ja muud surudes liikumist.

5.Kvaliteetne Koostis: Sisaldab tipptasemel materjalide, see karpaalkanali randme traksidega on vastupidav, mugav & stiilne.Saada vabastust kahju see esteetiliselt meeldiv disain, ideaalne igapäevaseks kasutamiseks või fitness tegevust.Investeerimiseks parim teie randme tervist!

sku: k43268

Vanus Ülaltoodud 13
Päritolu Mandri-Hiina
Kohaldatava Inimesi Täiskasvanud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…