Pliiatsi Korraldaja Laua Silikoon Pliiatsi Hoidja Pen Cup Kirjatarvete Ladustamise Laua Decor Geomeetriline Pencil Cup Pliiatsi Omanik Korraldaja

0 Reitingud
€1.01 €2.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoia oma laua segadusega-free ja oma pliiatsid organiseeritud see pilkupüüdev pastakahoidja.Tehtud tugevast materjalist, see on ideaalne desktop abimees, et on mugav touch.Kasuta seda selleks, et hoida oma lemmik pliiatsid silmapiiril ja käeulatuses.Parandada oma töökohal juba täna!

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Suurus: (ligik.)9.5*8cm/3.74*3.15 tolli

Kasutusalad: töökoht, õppida, nõupidamisteruum, raamatukogu, teenetemärgi

Tähelepanu:

Erinevad valgustid ja ekraani Seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage suuruse vahe on 1-2cm.

Nimekiri:

1*Pastakas Cup Holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Pilkupüüdev Lisaks: See pliiats omanik laua funktsioone ainulaadne disain värviga geomeetrilisi kujundeid, mistõttu on pilkupüüdev ja praktiline lisaks oma töö.Puudutus loomingulisus ja elegants, see aitab suurendada oma laua kujundusest.

2.Usaldusväärne Materjalid: Hõlbustada oma töölaua organisatsiooni, kasutades meie eco-sõbralik pastakahoidja.Silikoonist materjal on vastupidav, lõhnatu, ja ei ole altid deformatsioon.Plus, oma mitte tõsta alt hoiab seda stabiilsena tahes pindadel.Hoia oma töö korras ja jätkusuutlik.

3.Lai Rakendus Vahemik: Hoidke oma laua organiseeritud see mitmekülgne Laud Pliiatsi Omanik, mis talletab pliiatsid, pintslid, käärid, meik tools, ja rohkem.Sobib uuring, koolis või töökohal, seda saab kasutada nagu vaas või kaunistamiseks, et hoida oma ruumi, puhas ja korrastatud.

4.Tõhus Laua Ladustamine: Organiseerib oma laua nagu pro käesoleva Pen Korraldaja Laud.See on tõhus ruumi korraldaja lahendus, mis tagab kiire ja lihtne juurdepääs kõikidele oma töölaua teemad.Klanitud ja stiilne disain, see lisab elegantne touch, et kõik tööd.Rohkelt ladustamise maht, saate salvestada sulepead, pliiatsid, märkmed ja rohkem ilma risustamist oma töölaua taga.

5.Tasumata Viimistletud: Meisterdatud täpselt, meie Pliiatsi Ja Pliiatsi Hoidja on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalist pikaajalise vastupidavuse.Hea viimistletud tagab nr konarlikke servi või burrs, mistõttu on mugav käes hoida ja kasutada.

sku: k423152

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…