Tähelepanu Taskulamp,Kõrge Luumenit LED Pihuarvutite Prožektor,4 Režiimid,Veekindel Kerge Töö,Telkimine,Matkamine,Jahindus Jne

0 Reitingud
€11.60 €14.68

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tähelepanu Taskulamp,Kõrge Luumenit LED Pihuarvutite Prožektor,4 Režiimid,Veekindel Kerge Töö,Telkimine,Matkamine,Jahindus Jne [Super Bright] (kõrge luumenit taskulamp annab pikamaa-valgustus, koos valgusvihu kaugus kuni 500 meetrit/1640 jalad.Heledama ja kaugemale, valgustada oma teed edasi.

[4 valguse režiimid ja veekindel] See pihuarvutite tähelepanu keskpunktis esi tuli ette 4 light režiimid: kõrge, madal, SOS ja tulvaprožektor pool valgust.Järgi eri transpordiliikide valida, tööaeg on kuni 6-12 tundi.Veekindel kohtvalgustid saab tavaliselt kasutatakse halb ilm.

[USB-laadimine ja võimu display] USB laetav tähelepanu keskpunktis on varustatud power ekraan ja USB väljund porti.Vaata veel võimu elektro-optiliste lühidalt.See on ka backup võimu allikas mobiiltelefonid, mida saab kergesti laadida seadme hädaolukorras.

[Vastupidav ja kaasaskantav] LED tõmbamisega on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS inseneri-materjalid, mis on vastupidav ja kaasaskantav.Väga sobiv tegevused õues, väga sobib paadi, jahi -, öö, kalastamine, telkimine ja koera jalutamine.

[IPX67 Veekindel ja Anti-drop] Vastupidav, kriimustuskindel, kulumiskindla ja korrosiooni-vastupidav, spetsiaalselt hoolimatult-peaaegu hävimatu, see taskulamp talub tilk 8 jalga (umbes 2.4 meetrit).IPX67 veekindel taskulamp, mitte-tõsta käepideme disain, see taskulamp on väga sobiv kasutamiseks, vihm, lumi või muude erakorraliste olukordadega.

suurus:20x9cm

Materjal:ABS

värv:must

Pakendi Sisu:

1 * Taskulamp

1 * laadimiskaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k41954

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…