Käepidemete Jaoks Harjutamiseks Süsinikterasest Käepidemete Tugevus Reguleeritav Mehhaaniline Lugedes Anti Slip Mugav Käepide

0 Reitingud
€6.97 €10.73

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See Haarde Tugevus Treener sobib igas vanuses ja oskuste taset!Tehtud TPR materjalist, siis ei roosteta või tõmbuvad aja jooksul.Sobib kasutamiseks kõigile, see treener on lihtne kasutada ja isegi kaasas lihtne-to-use andmete säilitamise funktsioon.Plus, see on mõeldud pikaajalist kasutamist!

Kirjeldus:

Kaal: umbes 350g

Suurus: (ligik.)17*13cm/6.69*5.12 tolli

Materjal: TPR+ teras

Tugevus ulatus: 5kg-175kg

Soe meeldetuletus:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik objekt!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun võimaldavad kerget suurus erinevusi.

Pakkeleht:

Sõrme Kangus Koolitaja,*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Teenus: julge süsinikterasest ehitada ja sujuv tagasilöögi, meie haarde tugevus treener on ehitatud taluma.Selle vastupidav ja kulumiskindel topelt kevadel konstruktsioon tagab vastupidavuse ja stabiilsuse tõhus treening, mis ei lase sul alla.

2.Kohandatav Tugevus: Saavutada oma soovitud haarde tugevus meie reguleeritav käepide treener.Resistentsete tasandil võib kergesti kohandatud 5-175KG erinevate koolituse eesmärgid.See on ideaalne sportlastele, muusikutele, pensionärid ja üliõpilaste jaoks, kes soovivad suurendada oma käe tugevust ja tulemuslikkuse.Ergonoomiline disain tagab koolitaja on lihtne aru saada, muutes oma treening imelihtne!

3.Tulemuslikkuse Jälgimine: Vaevata jälgida oma haarde tugevus koolitus edu meie koolitaja mehaaniline loendamise funktsioon.Vaata oma kasutamise korda lühidalt koguse kuva ja taasta see pideva jälgimise.Saada motiveeritud ja hoia peal oma fitness eesmärgid!

4.Hea Grip: pehme TPR materjali ja anti-slip esinemised, see haarde tugevus treener pakub mugavat koolituse kogemust.Unikaalne disain sobib palm arc maksimaalse mugavuse ja käepide on õrn käsi isegi ajal intensiivne harjutusi.

5.Lihtne Bilansiline: oma reljeefne käepide ja reguleeritav vastupidavad, teil on võimalik saavutada oma fitness eesmärgid ei ole aega!Valmistatud vastupidavast aerospace terasest, see on ideaalne nii sise-ja välistingimustes treeningu.Müra tühistamise funktsioon tagab rahuliku treeningu.

sku: k4115

Tüüp Tüüp Gripper
Osakonna Nimetus MEHED
Mudeli Number Haarde Tugevus Treener
Koolitus Sait Talje & Kõhu Harjutus
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon käed
Tüüp sport Tugevus Koolitus

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…