auto Aku Klemm Ühendused universaalne pack Puhas Vask Aku Ühendus Clip Automotive Quick Release Aku Klemm

0 Reitingud
€4.43 €8.87

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet P võitud:

1.Ehitatud Karm: Valmistatud kõrge-kvaliteet, raskeveokite puhas vask, need aku klemm ühendused on ehitatud vastu pidama rasketes tingimustes, tagades maksimaalse jõuülekande kasutegur ja töökindlus.

2.Pikaajaline Turvalisus: Poolt tõhusalt kaitsta aku rooste ja kulumise, meie pistikud pakkuda võimas kilp, tagada pikaajaline jõudlus ja maksimaalne eluiga aku.

3.Muretu Karmistamist: Pole vaja keerata kruvid lahti või kasutada mutrivõti installida need aku klemm ühendused.Lihtsalt clip neid aku postitusi ja pinguta kruvid turvaline ja usaldusväärne ühendus.Saate hõlpsasti lahti neist, kui vaja.

4.Tõhusa Power Transfer: Suurendada jõudlust aku koos meie pistikud.Ühildub mitmesuguste aku postitus terminalid, sh need, mida leidub autod, mootorrattad, mootorpaatide, kaubalaevad, ja isegi kruiisilaevad.

5.Töökindlus: klemm klipp ei tule maha lihtsalt kui kinnitada, et nagu lõualuud on väga tugev ja valmistatud rangeid tootmisprotsessi suurepärase töö.

descrip mine:

See aku ühendus klamber on valmistatud puhtast vasest materjali, tagades võimas ja usaldusväärne ühendus.Mõeldud laia valikut rakendusi, see on valmistatud, läbi range tootmisprotsessi, et tagada selle kvaliteet.Lisa see klipp oma kollektsiooni elektrivarustus iga aku ühendus vajadustele.

Specificatio ns:

Nimi: Puhas vask aku ühendus clip

Materjal: vask

Suurus: umbes 6.2*2.6*1.8 cm/2.44*1.02*0.71 tolli

Kaal: umbes 94g

Pakkeleht:

2tk*Aku klemm ühendused

sku: k4104

Toote Laius 2.6cm
Materjali Tüüp Vask
Toote Kaal 94
Erilised Omadused Klemm Ühendused
Kirje Pikkus 6.2cm
Toote Kõrgus 1.8cm
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…