Ülegabariidiliste XXL 30 Zero Gravity Tool, Lamav tugitool Eemaldatav Padi & Renni Sise-ja Välistingimustes

0 Reitingud
€94.71 €236.80

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

soliles Liiga XXL 30 Zero Gravity Tool, Lamav tugitool Eemaldatav Padi & Renni Sise-ja Välistingimustes, Ergonoomilised Terrass Recliner Kokkuklapitavad tugitool

ÜLEGABARIIDILISTE XXL SUURUS:luua suurus on 30"W x 30"D x 52"H, Kokkuklapitavad suurus on 30"W x 38"L x 5.7"H. Padi, Padi on 70"L x 26"W. TOOLI KAAL on 23.8 lbs.KAAL VÕIMSUS on 500lbs.

MUGAV & ERGONOOMILINE DISAIN: zero gravity tool on loodud selleks, et rahuldada oma ülim mugavus.Ees väljas polsterdatud tugitool on paks ja reljeefne.See teenib sind, kas istudes või lamades, väljas ja sees.Meie r kaasas paks ja pehme padi, ja ergonoomiline disain selles väljas recliner tooli saab leevendada survet selg, parandab vereringet ja vähendab lihaspingeid.

REGULEERITAV & ZERO-GRAVITY JUHATAJA: Meie on reguleeritav disain, mida saab reguleerida vahemikus 90 kuni 170-kraadise nurga all.See hämmastav omadus väljas recliner tool aitab teil valida optimaalne nurk, mis viib teid mugav, lõõgastav seisukoht.Lihtsalt lükake klamber avada asukoha ja tõmmake klamber-tagasi, et tagada see on sinu soovitud positsiooni.

KAUAKESTEV ja VASTUPIDAV KASUTAMINE: zero gravity tool võib võtta üle 440 kilo kaalu.See outdoor patio tugitool on ekstra vastupidav ja kestab te elu.See professionaalne väljas polsterdatud tugitool on ehitatud premium kvaliteediga materjale, mis pakuvad suuremat vastupidavust ja vastupidavust.

LAIALDASELT TAOTLUSE: Kas lõõgastav lugedes raamatut või saada quick break, see mugav väljas patio tugitool on teie üks parim valik.See polsterdatud tugitool võib kasutada siseruumides, väljas tegevust, nagu pere kogunemised, BBQs või ranna päev, või kontoris, muru ja õue.

EEMALDATAV PEHME PADI: Intuitiivne disain funktsioone, et see väljas recliner tooli saab kasutada kõik soovijad.Saate eemaldada pehme padi väljas, terrass, tugitool, et edendada paremat õhuvoolu ajal kuumadel suvepäevadel.Plus, zero gravity tool on väga lihtne paigaldada ning seda saab hõlpsalt poolitada, et kergendada ladustamine ja käitlemine.

LAEVANDUS

Pakume KIIRET JA TASUTA KOHALETOIMETAMINE kõigis ÜHENDRIIKIDE tellimusi

Me tavaliselt hakkama, et 4 päeva jooksul (sageli 2 kuni 3 päeva), ja see kestab tavaliselt 3 päeva tarne.See tähendab, et te saate oma tellimus hiljemalt 7 päeva jooksul pärast tasumist.

Me kasutame USPS, UPS, Maa, või FedEx.

Kohaliku pick-up ei ole hetkel saadaval

Me EI paku laevandus võimalusi, et PO BOX aadressid, lao aadressi, või kauba äriühingu aadressi.

TAGASI

Me pakume 30-päevase Tagastab

Objekt peab tagasi UUS tingimus ja algse pakkimine

Tasuta aruanded on kättesaadavad

PALUN VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST ENNE AVAMIST TAGASI NÕUDA

TAGASISIDE

Klienditeenindus on meie prioriteet

Kui te olete rahul oma ostu, 5-star tagasiside on väga rahul, ja me ei jäta tagasisidet kohe tagasi.

Kui teil on mingeid probleeme tellida, palun võtke meiega ühendust, me teeme oma parima, et probleemi lahendada.

Palun andke meile võimaluse lahendada probleem enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet.

Me garanteerime, et teie küsimus lahendatakse kiiresti.

sku: k4044

Päritolu USA(Päritolu)

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…