RV Tabel Baasi Alumiinium Pjedestaal Äärik Mount Tabel Jalg Pjedestaalid Asendamine Põranda Paigaldus Baasi RV lauaalus Jaoks Camper

0 Reitingud
€10.27 €27.78

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See RV tabel base mount sobib korrapärane tabel jalad ja tagab pika kasutusea ja selle sujuv välimus.Säästa aega ja jõupingutusi, jättes põranda all on terved.

Kirjeldus:

Nimi: RV Tabel Paigaldus Alus

Materjal: alumiinium

Neto kaal: umbes 138g/tükk

Toote Mõõdud:

Välimine läbimõõt: umbes 6,5 tolli/16.5 cm

Sisemine läbimõõt: umbes 2.25 tolline/5.72 cm

Pakkeleht:

2* RV tabel paigaldus alus

6* pikad kruvid

6*lühikesed kruvid

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav RV Aksessuaar: Vaevata ümber oma RV tabel, et mis tahes soovitud märk meie RV tabel base mount.Mugavalt mustrisse tabel jalad, see annab stabiilse pinnad, söögituba -, töö-või lõõgastav vajadustele.Must-on praktiline lisaks oma telkimis-must-rikaste.

2.Tasakaalustamata Stabiilsus: Meisterdatud vastupidav kõrge kvaliteediga alumiiniumist, meie RV tabel base mount tagab vastupidavuse, kulumiskindel, ja igavene tugevuse.Talu karm ilm, see tagab pikaajalise kasutusaja.

3.Hästi tehtud Tooted: keerukamaid viimistletud, meie RV tabel base mount on ehitatud viimase.See pakub sile välimus, mille ring servi ja on erosioon-vastupidavad.Meisterlik kujundus tagab nr takjaid ja takistab kriimustuste, tagades garanteeritud vastupidavus.

4.Kiusame Vaba Setup: RV tabel base mount sisaldab pikad kruvid põrandale aresti ja lühiajalise kruvid tabel paigaldus, ühtlustades seadistamist.Lihtsalt ja kiiresti paigaldada või eemaldada oma tabel, säästa väärtuslikku aega ja kiusame tasuta.

5.Multi Rakendused: Las meie RV Tabel Base Mount olla tugev alus oma dinette tabel teie RV või paadiga seaded.See on lihtne paigaldada ja eemaldada, pakkudes laialdast kasutamist kahjustamata teie põrandad.Kogemus paranenud toetuse ja vastupidavuse.

sku: k40029

Materjali Tüüp Alumiinium
Erilised Omadused RV lauaalus Kruvidega Laua Jalg Pjedestaalid Asendamine
Kirje Pikkus 16.7cm
Toote Kaal 276g
Mudeli Nimetus RV Tabel Alus
Elemendi Läbimõõt 0.00inch
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Laius 16.7cm
Toote Kõrgus 4.5cm

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…