Self locking Päevavalgus mõõdulint 5/7.5/10M süsinikterasest Laser mõõdulint Ehitus Mõõtmise Vahendid Puusepp Tööriist

0 Reitingud
€3.59 €7.18

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused

1.★Valgustage oma töö Kohta: mõõdulint mõõtkava on fluorestseeriv kate, mistõttu on nähtav tahes kerged, nii et saate töötada kindlalt ja lihtsalt tume või öösel.

2.★Lihtne lugeda: See selge mõõdulint on ideaalne mõõtmise teie kõrgus, pikkus, oma diivanil, või nende vaheline kaugus.Seda saab korraldada horisontaalselt kuni 5 meetrit ilma painutamine, mistõttu on lihtsam lugeda.

3.★Self-locking ja lihtne kasutada, lisaks fluorestseeriv kate, see mõõdulint on ka self-locking mehhanism, mis võimaldab teil lukustada mõõdulint igal pikkus.See muudab lihtsaks võtta täpsed mõõdud, ilma et peaks muretsema lindi mõõtmise libisemise või retracting.

4.★Vastupidav kvaliteet: Valmistatud süsinikterasest materjal, numbrid on suured ja selged, ja paksenenud ABS kest on vastupidav alla, muutes selle vastupidavamaks ja täpsem kui muud sarnased tooted.Hüvasti õhukesest mõõdulindid ja saada rohkem vastupidav, selgem lugemise kogemus.

5.★Multi-stsenaariumi kasutamine: Kasuta usaldusväärseid nailonist köis ja metallist klamber lihtne ja ohutu veavad.Must-have mõõtmise vahend, paratamatus, elu, saad kasutada seda mõõdulint iga projekt vajab mõõtmise kõverad, lamedad pinnad, või nurkadest, nagu DIY -, ehitus -, või käsitöö.

Toote parameetrid

Toode värv: fluorestsents

Toote spetsifikatsioonid: 5m*19mm, 5m*25mm, 7.5 m*25mm, 10m*25mm

Toote täpsus: 1mm

Toote materjal: ABS+carbon steel

Toote Kasutamine: Mõõtmine kasutada erinevates tööstusharudes

Pakett sisaldab : Fluorestsents mõõdulint*1

Märkused : 1. Mitmete tegurite tõttu (nagu monitori eredus ja valguse heledus, tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud kodulehel. 2. Manual mõõtmise andmed võivad olla väikesed kõrvalekalded.

sku: k39917

Mudeli Number Self locking Päevavalgus mõõdulint
Volditud Jah
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Metallist
Edendamine Valitseja Jah
Tüüp Joonlaud
Toote spetsifikatsioonid 5m*19mm, 5m*25mm, 7,5 m*25mm, 10m*25mm
Toote täpsus 1mm
Toote Värv Fluorestsents
Toote Materjal ABS+Carbon Steel

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…