1000ML Jäähoki Ragbi Sport Pudel Kaasaskantav Laiendatud Otsa Pigistada Disain Sport Vesi Tassi, Kann Jäähoki Koolitus Seadmed

0 Reitingud
€3.91 €5.58

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Lihtne Hüdratsioon: Joo lihtsalt pikad õled ja pehme pudel, mida saab suruda, ilma, võttes maha oma kiivrid.Sobib kasutamiseks spordialadel, mis nõuavad kiivrid laiendatud nippi, nagu jalgpall, väravavaht, või jäähoki.

2.Lekkimiskindlates Disain: See sport veepudel kaasas tihedalt liibuvad twist-katte, et vältida lekkeid ja reostust, nii et saate peatada hüdreeritud ja värskeks ajal oma hoki mäng.

3.Tagada piisav veevarustus: See jalgpall vee pudel võimaldab pigistada, et tagada piisav veevarustus ajal oma mängu.See on 1L suure võimsusega, mis võib hoida sind hüdreeritud kauem.

4.Löögikindel Materjal: See hoki vee pudel on valmistatud vastupidav ja korduvkasutatav materjal, mis talub suurepärane löögikindlus ja hoida oma joogi ohutu.

5.Mitmekülgne kasutab: Kas teil on mägironimine, kämping, matkamine, fitness -, jalgratta või mis tahes muu väljas tegevust, see hoki vee pudel hoiab sind hüdreeritud ja uuenemine.See on ideaalne kingitus nendele, kellele meeldib tervislike eluviiside ja armastan sporti.

Jääda hüdreeritud ajal oma väljas seiklused meie Hoki Vee Pudel Õled!Pikk kõrs teeb lihtsaks jooma minna, kuigi lekkimiskindlates disain tagab piisava veega varustatuse.Ideaalne mägironimine, matkamine, ja rohkem.Ohutu ja usaldusväärne, uuendada oma vedeliku mäng.

Kirjeldus:

Nimi: jalgpalli vee pudelit pigistada

Materjal: toidu-grade pp

Toote Suurus: 32*9cm/12.59*3.54 aastal

värv: Valge

Maht: 1L

Nimekiri:

1 x Jäähoki Vee Pudel

sku: k39708

Mudeli Number Jäähoki Sport Pudel
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…