Zoomable LED Taskulamp 4Modes Kerge Tulvaprožektor Sobib Taskulambi Väljas Telkimine

0 Reitingud
€11.67 €15.16

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tutvustame Zoomable LED Taskulamp - ülim kaasaskantavad valgustus lahendus kõik oma seiklused ja igapäevaelu vajadustele.

1000 Luumenit & Neli režiimi - mõõtmistulemus heledus 1000 tõsi lumens, Zoomable LED-Taskulamp on võimas vahend valgusava kõik väljas seiklus.Vaheldumisi kolm taset, heledus (Madal/Keskmine/Kõrge) ja Sidelight mode kohandada oma valgustus vajadustele.

Zoomable Taskulamp - front-end zoom-toru saab sisse vahelise tähelepanu ja tulvaproþektor, mistõttu on lihtne toime tulla erinevates olukordades.Maksimaalne vahemaa võib reach200 meetrit, kui valgus on suunatud, koos difuusor, valgus on ühtlaselt pehmendatud ja seda saab kasutada kui foor ja ümbritseva valguse tuua rohkem viise, kuidas seda kasutada.

Kui teleskoop laadimine sadamas ja 1200mAh laetav aku annab kuni 24 tundi pidevat valgustust.Kui Zoomable LED Taskulamp võib blokeerida tolmu ja pritsiva vee (IP55) ja on alati valmis minema, kui sa seda vajad.

Täiustatud Välimus - grip suurus vastab põhimõte keha mehaanika, muutes kasutajad tunnevad paindlik ja stressi-vaba.

Lihtne Kasutada & Saba Konks Kaasaskantav - LED-taskulamp on kerge ja kompaktne, paigaldamine täiesti oma käsi.See võib kergesti mahub taskusse või seljakott iganes sa minna.Kevadel konks on lihtne teha ja sobib mitu stseeni, vabastades teie käed.

Toiteallikas:Aku Jõul

Valgusallika Tüüp:LED

LightPath Kaugus:200 Meetrit

MÄRKUS:Tänu Erinevate Partiide Tegelik Toode Võib Olla Väikesi Erinevusi Või Värvi Erinevused, Mis Ei Mõjuta Kasutamist

Värv:Must-Hall

Materjal:Alumiinium

Pakendi Sisu:

1 x LED taskulamp

1 x lambivarju

1 x Type-C kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Aeg vedu: Kõik toodet saame shipping out jooksul 3~8 nädalapäeva kohta, tavaliselt on meil vastavalt kliendi tellimuste aega pakkimine ja vedu, meil on vaja hoolikalt kontrollida kaupade kvaliteeti enne Laeva, Nii et võtab aega, et käsitleda.Umbes jälgimise numbri update: Kui teie jälgimise numbri ole logistika teavet, nagu tuhandeid pakke saata välisriikidesse, logistika ettevõtted ei uuenda logistika teavet, võtke meiega esimest korda, Palun lahkesti ärge otseselt avatud vaidlus.Me oleme esimene kord teile, et lahendada!Või saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks)

sku: k396530

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…