Banggood Tõeline Uus TOSHIBA ER3V/3,6 V JZSPBA01 ER3V 3,6 V 1000mAh JZSP-BA01 PLC Tööstus-Liitium Aku koos Pistikuga

0 Reitingud
€3.44 €4.20

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aku tüüp: ER3V Aku pinge: 3,6 V ei ole taaslaetav liitium aku aku-mõõdud: 14*25mm Aku mahutavus: 1000mAh Aku kaal: 10g/ koos kaardi box 14.6 g Toote eelised: Li-SOCl2 patarei on tegelik kasutamine aku energia aku on suurim (500 wh/kg, 1000wh/dm3) 1. Heakskiidu kõver on väga lame, kui praegune tihedus on suur. 90% võimsuse vahemik jääb muutmata; 2, aku võib töötada tavaliselt vahemikus -40 ° C~+85 C. mahutavus -40 C juures on umbes 50% toatemperatuuril, mis näitab, suurepärane kõrge ja madala temperatuuri täitmiseks; 3, füüsilisest heakskiidu määr Peamine kasutusala: erinevate OMRON vahendid, vee mõõturid, gaas meetrit, automaatne sanitaartehnika, PLC machine backup toide, CNC tööpingid ja automaatika seadmete ladustamine andmeid.Küsimused, mis vajavad tähelepanu: 1, aku ei ole akut, näiteks avastada, et aku on hea või halb, üksnes see summa, pinge suurus, lühisvool. 2, tuleb paigaldada koos originaal aku enne ja pärast positiivse ja negatiivse kontrolli.Kogus: 1tk või 2tk (Valikuline) tarneaeg Nõuanded:

Kõik pakendi saata E-topsi või POSTNL Tähitud posti laeva meetod.koos jälgimise numbri saab jälgida paketi üle-kohus.see on turvalisus, ohutu kaupa.Tarneaeg on umbes 15--45 päeva.Tulemusena erinevate riikide poliitika ja ilm ja muud põhjused.saadetud erinev riik ,tarneaeg on erinev.On küsimusi.palun võtke mind kaudu ali sõnum.aitäh!

Tagasiside:

Jäta negatiivne tagasiside ei saa lahendada probleemi.Seal on palju rohkem positiivseid võimalusi, et järk-see on umbes hea suhtlemine Palun saata teade meile läbi Kristiaed.ee.püüame meile parima, et lahendada teie probleemi.aitäh!

Umbes Maksudega:

Me püüame oma parima, et teenust teile.Sest kohandatud reeglid on igas riigis erinev, hinnad ja aktsiisid ei ole meie vastutus ja me ei ole kvalifitseeritud, et vastata küsimustele selle teema kohta.Palun uurige oma riigi tariifid, impordi ja aktsiisid enne ostu..

sku: k3959

Brändi Nimi Banggood
Lisaseadme Tüüp Laadija Tarvikud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…