Pliiatsi Ladustamise Kasti 12 Plastikust Kasti Display Box Kirjatarvete Display Box Geeli Pliiats Pintsel Pliiats Akvarell

0 Reitingud
€4.91 €7.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

iseloomulik: Te saate 12-cell multifunktsionaalne läbipaistev pencil box, mis on piisavalt kvaliteetne, et täita oma igapäevast ladustamine.Võite korraldada oma asjade, muuta need rohkem puhas ja korras, või jagada neid sõpradega.

Nad on võimalik salvestada palju väikseid asju.Võite panna kontoritarbed kunst või tarnete pencil box, nagu pliiatsid, kriidid, pliiatsid, pliiatsiteritajad, kustutuskummid, paelad, pärlid, lõng, vidinaid, kaunistused ja nii edasi.

Need läbipaistvad plastikust kastid on valmistatud läbipaistvast plastist materjale, mida on teatud paksuse ja ei ole lihtne olla kahjustatud.Plastist materjale saab taaskasutada ja kasutada pikka aega.

Mahutid võib aidata teil korraldada koolitarbed, käsitöö, kunst ja hobid; Läbipaistev disain võimaldab teil näha asju selgelt ja leida neile lihtsalt.

Need läbipaistvad pliiats kastid sobivad sorteerimine kirjatarbed, käsitöö esemed ja hobid, nagu sulepead, pliiatsid, värvipliiatsid, markerid, klambrid, kosmeetika-ja värvimistööd tarvikud; See hoiab su laua-või kodu puhas.

kirjeldada

Nimi: pen ladustamise kasti

Spetsifikatsioon: 12 võrgud

Materjal: plastik

värv: Valge

Pakendi Sisu:

1 x Pliiats ladustamise kasti

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k38987

Mudeli Number Pencil Box
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…