Battery Eliminator Auto Laadija BAOFENG UV-5R UV-5R+ UV-5RA UV-5RA+ UV-5RB UV-5RC UV-5RD UV-5RE UV-5RE Pluss Walkie Talkie

0 Reitingud
€7.65

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aku Eliminator Auto Laadija on must-have aksessuaar omanikud Baofeng UV-5R seeria kahesuunaline raadiod.See auto laadija kaob vajadus traditsioonilised patareid ning võimaldab võim oma raadio otse oma sõiduki.

Sisend pinge DC 12V ja väljund pinge on 7,4 v, see auto laadija annab maksimaalse väljundi 3A, muuta seda, mis suudavad varustada piisavalt võimu oma Baofeng UV-5R raadio.Aku eliminator on võimsust 1800mA, tagada pikaajalist kasutamist, ilma et oleks vaja sagedast laadimist.

See toode on ühilduv erinevate mudelite, sealhulgas:

UV-5R, UV-5RA, UV-5RE, UV-5R Pluss, UV-5X, GT-5R, UV-5R+, BF-F8HP, UV-5X3 UV-5RA UV-5RA+ UV-5RB UV-5RC UV-5RD UV-5RE ja rohkem.

Kui Baofeng Battery Eliminator Auto Laadija on usaldusväärne ja tõhus lahendus, pingestamine oma Baofeng UV-5R seeria raadiod otse oma autost.Oma suure jõudlusega, kompaktne disain, ja ühilduvus erinevate Baofeng mudelid, see auto laadija on oluline aksessuaar kõigile, tuginedes oma Baofeng raadiod reisi ajal või kutsealaseks kasutamiseks.

sku: k38847

Väljundi Tüüp DC
Brändi Nimi HYS
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Laadijad
Ühendus Pistik
Väljund pinge 12V
Kasutamine Lülitus

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…