Mootorratta Carburetor Õhu Reguleerimine Kruvi Universaalne Tühikäigu Segu Kütuste Suhe Kruvi Universaalne Reguleerida Carb FCR Õhu Kruvi CV40

0 Reitingud
€1.44 €2.41

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie Mootorratta Air/Kütuste Segu Kruvi pakub mugavat ja täpset korrigeerimist, et teie bike õhu ja kütuse segu.Selle võru abil serva disain võimaldab lihtne haare ja hea töötlus tagab pikaajalise kasutamise.Lisaks sisaldab see messing kruvid, vedrud ja seibid täielik installimine.Ideaalne bikers, kes soovivad maksimeerida oma tulemusi.

Toote nimetus: Carburetor seadekruvi

Eesmärk: mootorratas carburetor muutmine ja kohandamine

Suurus: Originaal mudel: välimine diameeter: 6mm, pikkus 28mm, lõng: 6*0.75 (käsitsi mõõtmine, mille suhtes kohaldatakse tegelik toode)

Muudetud mudel: välimine diameeter: 10 mm, pikkus 42mm, lõng: 6*0.75 (käsitsi mõõtmine, mille suhtes kohaldatakse tegelik toode)

Rakendatav mudelitel: CV40 CVK34 40mm carburetor

Tehnilised andmed:

Algne carburetor segamisvahekord seadekruvi, muudetud carburetor segamisvahekord seadekruvi

Nimekiri:

Mootorratta Carburetor Õhu Reguleerimine Kruvi x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vaevatu Tuuning: hüvasti vaeva kohandades oma mootorratta air-kütuste segu.Installige see carburetor õhu reguleerimine kruvi kiire segamine kuiva ilma abivahenditeta.Ühildub enamiku mootorratta mudelid, see on mugav lahendus siledam seljas.

2.Optimeeritud Kütuste Tarneaeg: Meie mootorratta carburetor õhu reguleerimine kruvi täpselt reguleerib kütuste segu maksimaalse tõhususe.Hüvasti tühikäigul õli sülitamine ja heite, ja nautida puhasti, kõrgetasemelised sõita.

3.Lihtne: võru abil serva disain meie Mootorratta Carburetor Õhu Reguleerimine Kruvi võimaldab lihtne haare ja toimimist.Saavutada täpset õhu-kütuste segu lihtsa omakorda kruvi, muutes tuning imelihtne.

4.Saavutada Optimaalne Tõhusus Kütuste: Tänu peen töö ja täpne otsa oma Mootorratta Carburetor Õhu Reguleerimine Kruvi, oma mootori võib saavutada maksimaalne tõhusus kütuste reguleerides õhu-kütuste segu kergust.

5.Laialdaselt Kasutatakse: Anduma täpset kontrolli selle üle, õhu-kütuste segu messing kruvid, vedrud ja seibid meie Mootorratta Carburetor Õhu Reguleerimine Kruvi.Spetsiaalselt CV40 CVK34/36/40 carburetors.

sku: k3800

Toote Tüüp Õhu Filtrid Ja Süsteemid
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus Mootorratta Carburetor Õhu Kruvi Reguleerimine

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…