4tk NRF24L01+PA+LNA Traadita side Moodul Antenni ja 1100 Meetrit Pikk Vahemaa NRF24L01 Traadita side Moodul Adapter, 3.3 V

0 Reitingud
€20.97

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

4tk NRF24L01+PA+LNA Traadita side Moodul Antenni ja 1100 Meetrit Pikk Vahemaa NRF24L01 Traadita side Moodul Adapter, 3.3 V, Kui sa tahad teha oma traadita side süsteemi odav, see Wireless Saatja moodul on kõige sobivam moodul valida!Seda võib saavutada hea tasakaal traadita üleminek jõudluse ja hinna eest!

Saate hõlpsasti teha seda enda MCU/ARM/PIC/AVR/STM32 süsteemi!Mida rohkem, seda NRF24L01+ moodul on mõeldud koos võimendi ja SMA antenn, see võimaldas teile traadita side on kuni 800+ meetrit! (Kaubikuga)

Vastuvõtva mikrokontrolleri saate suhelda ja seadistada nRF24L01+ üle 4-pin-Serial Peripheral Interface (SPI).Konfiguratsiooni registrid on kättesaadavad läbi SPI-ühendus.Seadistatavad parameetrid hõlmavad kanali sagedus (125 valitav kanalid), võimsus ja data rate (andmeedastuskiirus: 250kbps, 1Mbps ja 2Mbps).

On-chip pinge regulaator võtab toitepinge 1,9 3,6 V. moodul on 5V tolerantne sisendeid, mis võimaldab otsest sidet SPI sõrmed (kooskõlas) jaoks arduinoIDE.

Sise-filtreerimise tulemusi kõrge marginaalid, koosoleku RF reguleerivaid standardeid.Mooduli raadio kasutab Gauss Sagedus-Shift "seadete Sisestamine käsitsi" (GFSK) modulatsioon samuti kiire Automaatne Võimenduse Kontroll (AGC).

Moodul sisaldab katkestusnõude (IRQ) pin-koodi, mida saab kasutada, et äratada vastuvõtva mikrokontroller, (ex: sest ArduinoIDE), unest kui moodul saab edastamine pakkuda suur energiasääst aku säästmiseks seadmed.

Vahemik: 800+ meetrit vaateväljas

Sagedus: 2.4 GHz ~ 2,5 GHz

Tööpinge: 3~3,6 V Max

Max vool: 115mA

Multi-frequency: 125 sagedus

Värv: must

Materjal: PCB+plastikust+metallist

Pakendi Sisu:

4 * Traadita Side Moodul

4 * Antenn

4 * NRF24L01 Traadita side Moodul Breakout Adapter

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k3663

Helitugevuse Reguleerimine Jah
Materjal Plast
Kontrolli Nupp Jah
Aktiivne Müra Tühistamise Jah
Kategooria Kõrvaklapid & Kõrvaklapid
Vocalism Põhimõte Tasakaalustatud Armatuuri
Stiil In-ear
Päritolu Mandri-Hiina
Teatis WIRED
Brändi Nimi SODIAL

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…