Vintage Antiik Teleskoop, Binokkel Ooperi Teater Klaasi, Ülestõstetav Käepide Naised, Tüdrukud Elegantne Ooperi Teater Hobune

1 Reitingud
€18.03 €30.04

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote nimetus: Vintage Metal Binokkel

Toote mõõdud: 10*5,5 cm/3.93*2.16 tolli

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote materjal: metall

Toote suurendus: 3x

Objektiivi diameeter: 25mm

Okulaari läbimõõt: 11mm

Prisma süsteem: Galileo süsteem

Vaatenurk: 6 kraadi

Teravustamissüsteem: keskel kohanemise tooted

Vaateväli: 115M/1000M

Toote omadused:

1 disain: See väljas binokkel on mõeldud luksuslik ja elegantne mistõttu see on ideaalne aksessuaar iga intelligentne daam.Gold-plated käepide lisab, a glamuuri, samal ajal kui stiilne ja kompaktne disain on lihtne kaasas kanda ja kasutada.

2.High-definition vaatamine: oma kõrge kvaliteediga läätsed, see binokkel tagab teravad ja selged pildid, mis võimaldab teil nautida teatri-nagu kogemus vaadates mängib või kontserte.Täiustatud optika tagada, et iga detail on tabatud erakordse selguse ja täpsuse.

3.Kaasaskantav ja mugav: See binokkel on kerge ja kompaktne, mistõttu on lihtne teha oma rahakott või käekott.See on täiuslik kaaslane väljas tegevusi nagu linnuvaatlus, ekskursioonid, või isegi stargazing.Võtke seda koos teiega kuhu minna ja kunagi ei jäta hetkel.

4.Retro ja moodsad: vintage inspireeritud disain selle binoklid lisab nostalgiat ja stiili väljas seiklusi.See ei ole ainult funktsionaalne tool, vaid ka moe avaldusega.Stand välja tõrjuda selle ainulaadne ja pilkupüüdev aksessuaar.

5.Suurepärane kingitus valik: See binokkel on ideaalne kingitus iga daam, kes armastab väljas tegevust või on kirg kunsti vastu.Selle peen viimistletud ja elegantne välimus oleks läbimõeldud ja meeldejääv kingitus valik sünnipäevad, tähtpäevad, või mis tahes eriline sündmus.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt minuga ühendust, me anname teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab:

1 tk Vintage Metal Binokkel

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

sku: k3651

Veekindluse Tase IPX4
Brändi Nimi Campleader
Objektiivi Diameeter /
Tüüp Binokkel
Päritolu Mandri-Hiina
Suurendus 3X
Prisma Kirjeldus BAK4
Okulaari läbimõõt /
Objektiivi Kate Kirjeldus FMC
Materjal Metallist
Vaateväli 105/1000m
Fookuse Tüüp KESK

Kliendid, Q & A

avatar

Kõike head! Langes Tänan!

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…