Puuvill Koera Vest Riided Väikesed Koerad Kassid Chihuahua Yorkie Mops Julgeoleku-Kiri Trüki-Suve Vest Kostüüm Lemmikloomad Kaupade XS-L

0 Reitingud
€1.45 €1.71

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Puuvill Koera Vest Riided Väikesed Koerad Kassid Chihuahua Yorkie Mops Julgeoleku-Kiri Trüki-Suve Vest Kostüüm Lemmikloomad Kaupade XS-L

Bullet Punkte: 1、Sile Materjal: Koer armas särgid on valmistatud pehmest ja hingavast kangast, mida on mugav kanda.Kui smoothTouch pind näeb oma lemmiklooma mugav seljas kogemus.

2、Lõbus Graafilisi Elemente: Need koera t-särgid on loodud erinevaid mustreid koos lõbus kiri, lahe graafika ja värve teha oma lemmikloomad võluv ja stiilne.

3、Mugavuse ja Sport: Kui pullover stiil on lihtne panna ja ära võtta.Kerge, pehme ja lihtne liikuda.Meie lemmikloomade rõivad on mõeldud jääma stiilne ja mugav ilma piirata koerte liikumine, kuna need kipuvad rändama.

4、Mitme Taotluse: Tshirt Koertele mitte ainult võib kasutada igapäevaselt kannavad, jalutuskäigud, spordi -, pere -, reisi-ja muud tegevused õues, aga ka isikutele, fotosessioone ja puhkus.

5、Suuruse Valik: Palun mõõta oma lemmiklooma rinna ja selja pikkus ja vaadake suurus chart enne tellimist, ja pange tähele, et teie lemmikloom tavaliselt kannab väiksus ei tähenda, et kõik väikesed suurused sobib talle; kui teie lemmikloom on lähedal suuruse ülempiiri tabelis, siis palun valida suurem suurus.

Kirjeldus:

Isane Koer Riided on valmistatud kõrge kvaliteediga puuvill, pehme ja hingav, mugav kanda ja siluda, anda oma lemmiklooma mugav seljas kogemus.Trükkimisele on trükitud tagasi särk, mis on väga ilus ja atraktiivne.Koer tundub atraktiivsemaks ja salapärane, lahe ja pilkupüüdev.

Kirjeldus:

Nimi: Pet Dog T-Särk

Materjal: Puuvill

Suurus: S/M/L

Pakkeleht:

1 x Lemmiklooma Koera T-Särk

Märkus:

1.Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2.Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

sku: k363369

Tüüp Koerad
Hooaeg Suvi
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal 100% Puuvill
Tugi Dropshipping/Hulgimüük

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…