Vill Kamm Puidust Pilling Fuzz Riidest Lint Eemaldaja Riided Pintsli Tööriist De-Pilling Riided Rõivad Knits Villa Hooldus

0 Reitingud
€1.49 €1.94

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See villa kašmiir kamm, nii täispuidust käepideme ja terasest võre on töödeldud sileda servaga, väldib kriimustada palm teie käsi ja vähendab tõmba jäme kangast, eriti kui võrrelda kahepoolsete stiili; On fruitier üleminek puhastus võre on sobivad riided, mida tuleb käsitleda ettevaatlikult, ei kahjusta riideid.

Kui kašmiir pardel ei kasuta akusid, vaid võtab vähe ruumi; kes see teiega kiiresti eemaldada pilling ja udusulg, et hoida korras ja puhas; käsitsi teisaldatavad fuzz eemaldaja, et aidata kõigil valmis, hea välimus, et minna tööle, kooli, kiriku või muu sündmus.

Vihjeid kasutades: esiteks muuta oma villase mantli, tekk või mõni muu kangas, siis pinguta veidi pinda, et muuta see korter ja õrnalt kraapida suunas tera eemaldada pilling ja loomade karvu.

Nimi: Hair trimmer palli

Suurus: 7.8x4.3cm, sisekujundus suu pikkus on umbes 6,8 cm, viga on umbes 1cm

Värv: logi värv

Materjal: puit

Pakendi Sisu:

1 * Karvade eemaldaja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k36244

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…