Pimedas Metsas Jõulud Kalender 2024 Veekindel Seina-Kalendreid, Millel On 12 Pimedas Metsa Illustratsioonid Veekindel Täiuslik Jõulud

0 Reitingud
€1.57 €2.31

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tähistada looduse ilu meie Lunar seinakalender Pimedasse Metsa.Featuring uimastamise taime-täis stseene ja valmistatud veekindlast materjalist, see kalender on ideaalne tahes looduse armastaja.Lisa mõned Lihavõtted või partei asjade elegantsi oma kodus või tööl kaunistused, või anda kui suurepärane kingitus idee, et sõbrad.

Materjal: paber

Toote suurus: A4 suurus (21*29.8 cm)

Nimekiri:

1* Pimedas Metsas Lunar Kalendri 2024

Vaata rohkem toote detailid

1.Romaan Pimedas Metsas Stseene: sukeldu võlu pimedas metsa ja erksate illustratsioonidega männi käbid, kuu ja tähed, mesilased ja maagilised olendid.Naudi 12 unikaalne illustratsioonid metsikud loomad, taimed, liblikad, linnud, seened ja rohkem.

2.Erakordne Kvaliteet: Tagada, et sinu sein on kaunistatud Tumeda Metsa Lunar Kalendri 2024 valmistatud kõrge-kvaliteet, raske paber, mis ei curl, pisar, või kukkuda.Veekindel ja vastupidav paber ei ole vastuvõtlikud corroding, hoides seda kauakestev.Lisada kestev splash värvi oma seina rikas, eredad värvid, mis ei reeda.

3.Pidulik Wall Decor: Valmistada ette tulevasi aastal see Tume Mets Lunar Kalendri 2024. Kell 21x29.8cm/8.3x11.7 tolli, see on suurepärane suurus iga seina või ukse.Tema müstiline kuu faaside ja zodiac kujundused trükitud kõrge kvaliteediga paberile lisada veidi põnevust, et mis tahes pidu - alates Lihavõtted, Jõulud, Uus Aasta ja kaugemale.Ära jäta välja see pidu oluline!

4.Lihtne Peatada: Tõsta oma ruumi Pimedasse Metsa Lunar Kalendri 2024! Koos sisse-ehitatud auk see isik, oluline on lihtne peatada ja ei vaja ekstra vahendid.Ideaalne kodu kaunistamiseks, see on kindlasti muljet oma külalistele.

5.Terve Aasta Planeerimine: Meie Pimedas Metsas Lunar Kalendri 2024 annab täieliku ülevaate sõiduplaani kõik 12 kuud, pakkudes terviklikku lähenemist planeerimisel ja korraldamisel.Koos täpsete ja kunstiline disain, kalender on ideaalne erinevaid seadeid, nagu näiteks kodus, tööl või koolis.See on ideaalne kingitus valik sõbrad, kes naudivad loodust ja stargazing, ja see on eriti sobiv jälgida tulemas taevalikud sündmused.

sku: k35694

Mudeli Number 2024 Pimedas Metsas Kalender
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…