Aubess Ühilduv Värvikas Spot LED Lakke Lamp Süvistatav Ring helepruuniga, Smart Home Valgusti RGB Juhitava Allvalgusti 85-265V Uus

0 Reitingud
€4.77 €7.58

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aubess Ühilduv Värvikas Spot LED Lakke Lamp Süvistatav Ring helepruuniga, Smart Home Valgusti RGB Juhitava Allvalgusti 85-265V uus aubess Ühilduv Värvikas Spot LED Lakke Lamp Süvistatav Ring helepruuniga, Smart Home Valgusti RGB Juhitava Allvalgusti 85-265V -Ühilduv Värvikas Spot LED Lakke Lamp Süvistatav Ring helepruuniga, Smart Home Valgusti RGB Juhitava Allvalgusti 85-265V

Kirjeldus:

1. Mobiiltelefoni kontroll: smart LED valgusti on ühendatud mobiiltelefoni .Lihtsalt alla laadida tasuta rakendus ja täieliku konfiguratsiooni mõned lihtsad sammud, et kontrollida pirn.

2. Aeg ja Rütm, värv-režiim: saate määrata kohandatud ajakava smart allvalgusti.Uus rütm algoritm, tõeliselt tõhus ja praktiline muusika rütmis.

3. Rühma kontrolli ja ühine kontroll: võite luua rühma, kõigi oma smart downlights, ja te saate kontrollida neid vaid üks käsk.Saate jagada ka teiste pereliikmetega läbi app, ja nad saavad ka kasutada oma mobiiltelefoni, et seda kontrollida.

4. RGB CW WW LED allvalgusti: nautida smart allvalgusti ja teha oma ruumi rohkem loominguline.Lisada värvi oma kodu elav, meeleolu parandava RGB tuled.

5. Energiasäästu & multi-eesmärk: Võrreldes pirnid, smart downlights kasuta LED-tehnoloogia säästa kuni 60% energiatarbimisest.

6. Koos Tuya gateway MESH [SIG], lambid saab ühendada kolmanda osapoole häält, platvormide (alexa, google ' i kodu, jne.) et saavutada hääljuhtimine

7. Koos Tuya gateway MESH [SIG], lambid saab juhtida kaugjuhtimise teel.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus:Tuya smart allvalgusti

võimsus:10W

Värv:RGB (CW WW

mõõdud:113X5OMM

Pinge:85-265V

Ava suurus:75MM

kaal: 122G

Lumen:800 lm

materjal:PC-alumiinium PBT

Komplekti Kuulub:

1* smart allvalgusti

1*Kasutusjuhend

sku: k35331

Side meetod Wi-Fi
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Aubess

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…