Naiste 2 Tükki Ujumistrikoo Soonilised Ühe Õla Peal Cutout Alt trikoo Naistele Teismeliste Tüdrukute Supelkostüümid

0 Reitingud
€13.49 €17.09

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

FS99 Naiste 2-Osaline Bikiinid Komplekti Nipsakas Ühe Õla Kõrge Waisted Cutout Ujumistrikoo Daamid Sportlik Ujumine Kleit FS99

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Mitmekülgne Disain: See naiste 2-tükis ujumistrikoo on mõeldud trendikas üks-õlg crop top ja sportlik cut-out andmed, mistõttu on stiilne valik nii rannas ja basseiniäärne tegevust.

Meelitav Kõrge Vöökoht: suure-waisted alt näeb ja süvendab oma kõverad, andes sulle meelitav siluett, pakkudes samal ajal tagasihoidlik leviala.

Mugav ja Turvaline: oma nipsakas üks-õlg stiilis ning suur-waisted cutout disain, see ujumistrikoo pakub mugavad ja parajad, tagades samal ajal, et see jääb kindlalt paigas ajal vee tegevust.

Sobib Erinevatel Juhtudel: Kas sa oled rubriik randa, bassein, või plaanite suvel puhkus, see ujumistrikoo on ideaalne daamid, teismeliste tüdrukute ja naiste jaoks, pakkudes nii stiili ja funktsionaalsust.

Klienditeenindus: Kui teil on silmitsi mingeid probleeme infot meie toodete, vastake võtke meiega ühendust, oleme valmis aitama.Me lahendame oma probleeme nii kiiresti kui võimalik.

Kirjeldus:

Materjal: Polüester

Suurus,Rind,Talje,Puusa

S,86-89cm,66-69 cm,93-95 cm

M,91-94 cm,71-74 cm,90-100 cm

L,98-101.5 cm,77-81 cm,100-104 cm

XL,101.5-109 cm,84-89 cm,111-115 cm

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv võib-olla veidi erinev pilt värvi.

2. Palun lubage 1-3cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.

3. Aasia Suurus on väiksem kui ELI/USA/UK suurus,Palun võrdle detail suurused sinu enne ostu.Pakett Sisaldab:

1 * Rinnahoidja

1 * Pesu

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, palun säilitage rahu ja võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

sku: k34488

Vanus KESKMINE VANUS
Päritolu Mandri-Hiina
Muster Tüüp Tahke
Materjal Polüester
Toetuse Liik Traat Tasuta
Stiil Beach Stiil

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…