Medal Ekraan Seinale Paigaldatud Hammas Rassi Jalgpall Ujumine Võimlemine, Karate Riidepuu Hoidja Suure Mahutavusega Metall Kuva Nagid

0 Reitingud
€12.67 €23.03

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote nimetus:Medal display rack

Toote mõõdud umbes :30*8*6.5 cm/11.81*3.14*2.55 aastal

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote materjal:Alumiinium sulamist

toote omadused:

1. Multi-funktsionaalne disain: See sport medal display rack sobib väljapanek eri liiki medalid, trofeed ja auhinnad alates jalgpall ja korvpall mängud.See on ka ideaalne säilitamiseks ja korrastamiseks medalid.

2. Vastupidav materjal: Valmistatud kvaliteetne raud, see medal display rack on tugev ja vastupidav.See võib olla mitmekordne medalid ja trofeed ilma painutamine või murda.

3. Stiilne ja elegantne: raua-art design käesoleva medal display rack on nii stiilne ja elegantne, mistõttu on suurepärane lisaks mis tahes ruumis või.Musta värvi lisab veidi rafineeritumalt oma kujundusest.

4. Lihtne paigaldada: See medal display rack kaasas kõik, mida vaja installida, sealhulgas kruvide ja tüüblite.Seda saab kergesti paigaldada iga seina või pind.

5. Suurepärane kingitus: See medal display rack on suurepärane kingitus spordi harrastajatele, sportlased See on suurepärane võimalus näidata oma saavutusi ja saavutusi stiilne ja organiseeritud viisil.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab:

1 tk Medal display rack

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Have a nice day!

sku: k34082

Tuletis-Seeria Muud
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Muud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…