1Set 30cm Printsess Kleit Nukk Pits Kleit Balleti Tantsimine Seelik Päevane Komplekt Kanda Isik Riided Rag Doll Tarvikud Mänguasi

0 Reitingud
€2.92 €4.23

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Materjal:Riie

Kaal:20g

Värv: Punane Heeringas

Pakend:1 tk Mannekeeni Kleit

Funktsioon:

1. See komplekt nukud uued riided riided nukud, aksessuaarid on mitmeid erinevaid stiile ja värve, nii et lapsed saavad valida vastavalt oma eelistustele ja temperament nukk, nukk sinna oma lemmik uued riided.

2. Muutes riided nukud, lastele võib anda mängida oma loovust ja kujutlusvõimet, parandada nende arusaama värvi ja rõivaste sobitamine, ja suurendada lõbus mängides nukud.

3. Nuku riided ja aksessuaarid on valmistatud kõrge kvaliteediga kangad ja materjalid, mugav, ja on hea kulumiskindlus ja mustuse vastupanu, suudab säilitada pildi kaua mängida.

4. See komplekt nuku riided ja aksessuaarid on rangelt kvaliteedi kontrollimist, ilma teravate või raske tarvikud, mida saab tagada laste ohutuse protsessis mängib.

Märkus:

1, tegurite Tõttu, nagu valgustus, displei värv kõrvalekaldumine, isiklik arusaam värvi ja muude tegurite, see on paratamatu, et seal on teatud määral värvi vahe reaalse objekti ja pilti.

2, Käsitsi mõõtmine võib olla viga, 1cm.

sku: k33738

Brändi Nimi MÄHE&SÜDAMIKUGA
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Riie
Soovitan Vanus 14+y

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…