Auto Laadija, Kiire Laadimine 3.0 6 Pordid USB Laadija iPhone ' i 13 12 Pro Samsung Xiaomi Kaasaskantava Mobiiltelefoni Laadija

0 Reitingud
€9.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

1. Kõik mobiiltelefoni ühilduva: smart kiire telefon laadija on täiendatud, et toetada mis tahes mobiiltelefoni laadimine jaotus magnet imiotsaku, et lahendada probleem, aeglane laadimine.

2. Soojuse ennetamine: kasutusele temperatuur kontrolli tehnoloogia kiip aitab hoida madalat temperatuuri, ei segamine ajal telefoni laadimise protsessi, enlengthing aku eluiga telefon.

3. Üheksa kaitse: Pakub mitu kaitse üle voolu, võitma, üle-pinge, pinge all, üle temperatuuri, lühise, ülemäärast hinda, elektromagnetiline väli ja välisriigi asutuse.

4. Stabiilne: kolmnurga hoiab telefoni tasakaalustatud ja lihtsalt tegeleb tee muhke.Mõistlik disain ei varjata ekraanil ei ja ei mõjuta sõrme operatsiooni.

5. Lihtne kasutada: Seda saab kasutada ühe käega.Panema telefon, smart sensor automaatselt lukustab telefoni.Touch tagasi sensor, käed vabane automaatselt, ja saab võtta läbi telefoni.

Kirjeldus:

Smart kiire telefon laadija toetab kõiki mobiiltelefoni laadimine jaotus magnet äraveo pea üheksa kaitse, ohutu ja lihtne kasutada.

Tehnilised andmed:

Materjal: PC+ABS vaakum katmine

Suurus: 12.9 mm*64mm

Sisend pinge/vool: 5V 2A, 9V/A 1.67

Magnet imiotsaku sisend pinge: DC5V/2A

Võimsus: 15W,10W,7.5 W,5W(automatic identification)

Aku võimsus: 110k-205khz

Laadimise kaugus: 0-8mm

Pakend: ilus pakend

Komplekti Kuulub:

1 tk * laadija

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

sku: k33313

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…