2024 Aasta Lohe Seina Kalender Hiina Lunar Lehte Keerates Tearable Kalendri Uue Aasta Ripub Kalender Kingitus

0 Reitingud
€0.40 €0.57

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Muuta teie ruum on kultuuri imedemaa meie 2024 seinakalender featuring Aasta Draakon disain.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, kalender pakub piisavalt ruumi salvestamine on oluline, sündmuste ja sõiduplaanide.Mitmesuguseid rakendusi, see on suurepärane, andes igas ruumis, traditsiooniline Hiina vibe.

Kirjeldus:

A: Kaal: 150G

B: Kaal: 150G

C: Kaal: 190G

Toote suurus: 37x68cm/14.57x26.77 tolli

Toote materjal: Paber

Toodete Nimekiri:

1 * 2024 Aasta Lohe Seina Kalender

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Uimastamise Draakon Aasta Vorm: Meie 2024 Aasta Lohe seina kalender esitleb hingekosutav ja paljulubav disain, mis moodustab õnne ja heaolu.Ühendades traditsioonilise Hiina kirjamärgid võimas draakon sümbolism, see kalender on tõsta oma elu.

2.Kultuurilise Rikastamise: Ligunema oma ümbrust autentne ja ümbritsevale Hiina kultuurilisi kogemusi aastaringselt meie 2024 Aasta Lohe Seina Kalender.Featuring Hiina-stiilis mustreid, teksti -, päikese-tingimused, zodiac loomade ja traditsiooniliste elementidega.

3.Ajakava Keelekümblus: jälgida oma ajakava ja õppida Hiina kultuuri.See 2024 Aasta Lohe Seina Kalender on mitte ainult meeldetuletus selle kohta, et mingeid olulisi kuupäevi, kuid ka viis mõista Hiina kultuuri erinevatest vaatenurkadest.

4.Erakordne Vastupidavus: Valmistatud kõrge kvaliteediga paber, meie 2024 Aasta Lohe Seina Kalender on sile pind, mis lihtsalt seisma kahju ja pleegib.Selle peen töö ja erakordse vastupidavuse, see on elegantne ja praktiline lisaks oma kodus.

5.Mitmel otstarbel: Tõsta ilme elutuba, külaliste tuba, magamistuba, või õppima koos meie 2024 Aasta Lohe Seina Kalender.Mitmekülgne, must -, dekoratsiooni, mis lisab elegantsi ja kultuur, et iga ruum, iga kord.

sku: k33287

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…