Voodi, Riiul Dorm Tuba Voodi, Laua Plaat Ujuvad Öökapp Riiul Ja Kari Voodi Tarvikud Narivoodi Ülemise Nari Klipp

0 Reitingud
€14.82 €29.65

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See mitmekülgne öö riiul dorm on must-olla iga õpilane.See lihtsalt peab oma dorm voodi raami ja hoiab oma essentials käeulatuses.Kasutada seda toidu salve, muuta tabeli või ruumi raamatuid, vidinaid, ja rohkem.See on tugev, vastupidav ja lihtne paigaldada.

Omadused:

Toote nimi: Öö Riiul Voodi

Toote materjal: ABS

Neto kaal: umbes 446 g

Pakendi kaal: umbes 603 g

Toote mõõdud: (ligik.)32*23.3*5.3 cm/12.6*9.17*2.09 tolli

Pakendi suurus: (ligik.)32.8*24.6*6.2 cm/12.91*9.69*2.44 tolli

Pakkeleht:

1*öö riiul dorm

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Laadimine Pesa: See narivoodi tabel funktsioone laadimiskaabel pesa, mis võimaldab teil võimu oma mobiiltelefoni või tahvelarvuti kohta, öö riiul.See on tehtud suure ABS materjalist, mis on tahke aine kasutamiseks.

2.Lihtne Paigaldada ja Eemaldada: See narivoodi riiul on eemaldatav disain, mis võimaldab teil lisada see dorm voodi raam või seda eemaldada, kui seda ei kasutata.See loob kasuliku ruumi oma essentials ja täiendab mis tahes magamistuba decor.

3.Suupiste ja Lõõgastuda Voodi: See narivoodi riiuli on mugav ja hubane lahendus teie magamistuba.Te saate salvestada oma essentials kohta stabiilne koht, nagu romaanid, lambid, kudede ja rohkem.Saab ka suupiste mõned küpsised ja piim lugemise ajal või mängides mänge voodis.See on imeline öö tabel väikesed ruumid.

4.Lihtne Paigaldus: Meie narivoodi riiuli on suurepärane lahendus, et kitsad toad.Te saate seda kasutada öökapp või toidu salve.See on lihtne paigaldada ilma tööriistade ja sobib kõige narid ja kolledži dorm tuba.

5.Mugav aksessuaar Teie Essentials: See narivoodi riiuli võimaldab seda kasutada nii sohva salve, vee-muutuv tabel või telefoni omanik.See on ka kaabli abimees, et takistab oma nöörid alates tangling.See on mugav ja mitmekülgne aksessuaar teie essentials.

sku: k3310

Mudeli Number Voodi Küljel Sahtel
Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Kott

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…