PÄIKEST SS-075HS HD eraelu Puutumatuse TPÜ Hüdrogeeli Film Nr Sõrmejäljed Matt Mobiiltelefoni Ekraani kaitsekile Täis Ekraani Katvuse

0 Reitingud
€88.67

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

PÄIKEST SS-075HS HD eraelu Puutumatuse TPÜ Hüdrogeeli Film Nr Sõrmejäljed Matt Täis Ekraani Katvuse Mobiiltelefoni Ekraani kaitsekile

Omadused:

1.SS-075HS HD ja kõrge läbipaistvuse ees, anti-peeping külgedel hüdrogeeli film, eraelu puutumatuse kaitse, tundlik touch, ei jäta sõrmejälgi.

2.90% eraelu saladusi on peidetud mobiiltelefonid, hea anti-spy film võib tõesti kaitsta eraelu puutumatust ja turvalisust.

3.Küljel on tõesti anti-peeping, ja ekraan on must kui tint, mida saab kaitsta eraelu puutumatust.

4.Hea nähtavusega, uus visuaalne nauding, ultra-läbipaistev kile kogemus, uued, kõrge läbipaistvus tehnoloogia, tugevad valguse, mitte pimestav

High-definition high -, läbipaistvuse -, infotehnoloogia -, häiriv valguse blokeerimine määr on veelgi parem, ja läbipaistvus on nii selge kui ilma film.

5.High-definition ja kõrge läbipaistvuse taastada paljaste ekraani värv

High-definition ja kõrge läbipaistvuse pilt, kadudeta pildi kvaliteedi resolutsioon.

6.Oleophobic ja veekindel, Tugev anti-fingerprint, oleophobic, ja veekindel lakk pinnale, saab eemaldada pinnale plekke ühe pühkida.

7.Nii õhuke 0,1 mm, see tunne, palja telefoni, ja see hoiab värskendav tunda pikka aega.

8.Täielik liimi nano adsorptsiooni tehnoloogia, automaatne mahu, ja heitgaaside, paremini sobivad, ja peaaegu nr mullid(Kui on väike mull, see saab automaatselt remonditud 24 tunni järel).

Pakett sisaldab:

50 x Kaitse Kile

sku: k31646

Mudeli Number SS-075HS
Pakendi Suurus 167*30*211mm
suurus 200*160mm
Nimi PÄIKEST SS-075HS HD eraelu Puutumatuse TPÜ Hüdrogeeli Film
Kogus 50tk/kott
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…