Päikese Haldjas Valgus String Led vasktraat String Valgus 3X3M Akutoitega eest Magamistuba Aia Poole Pulm Kardina Dekoratsioon

0 Reitingud
€4.68 €9.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

300 LED Solar Kardina Valgus Väljas puldiga 8 Valgustus Režiimid Haldjas Tuled, IP65 Veekindel vasktraat Tuled jõulupidu Pulm Kodu Aias Seina Kaunistused (Soe)

【Energiasäästu LED & Vastupidav Traat】 Meie päikese kardina valgus valmistatud kõrge kvaliteediga vask , vastupidavad ilm muutub ja kasutada päikese energiat ja on odavam joosta, mis võimaldab teil salvestada pikema aja jooksul.Võrreldes traditsiooniliste Jõulud tuled, see võib säästa energiat 90%.Ökonoomne ja Vastupidav!

【Solar Powered】 Mures, elektrit?Ärge higi see.Kui päikese aknas string valgus võib taluda piisavalt päikesevalgust (6-8 tundi), see võib hoida valgustus nii kaua kui 8 kuni 10 tundi öösel.Ole elektrit vaja!(Märkus: Palun lülitage valgus esimest kasutamist.)

【Stiilne Decor Igal Aastaajal】 See ei ole oluline, kui see on surnud talve või läkähdyttävä suvepäeval, kardin string tuled on ideaalne dekoratiivne aktsent aastaringselt.300 LED pirnid 10. stringid traat, need eeterlikud string tuled võtab oma õue alates maitsetu ilus sekundit!

【Veekindel Disain】 Tänu oma IP65 veekindel, reiting, selle päikese string valgus on nii täiuslik väljaspool, kui see on sees.See talub vihma, lume, pori, ekstreemse kuumuse, ja nii palju rohkem.See on täiuslik Jõulud, peod, ja kõik sellises vahel.shopping center, paviljonid, aiad, lille varjualused, patios, pidu, pulmad jne.

【Ideaalne Teenetemärgi】 Iga päikese kardin string kerge tulla hetk ripatsid, mis teevad teie valguse mõju enam vahuveini ja hämmastav.Lihtne paigaldada, ilma mõjutab tema ilu.Täiesti Jõulud, sõbrapäev, windows, magamistuba.

Tehnilised andmed:

Suurus: 9.8 ft x 9.8 ft

LED Värv: Külm, Soe

LED Kogus: 300 LED

Veekindel Tase: IP65

Materjal: ABS & Vask

Tööpinge:5V Pinge Madal

Toide:Päikese

1. Toetame dropshipping, igasugune kaubanduslik dokumendid, mis ei ole pakendis kaasas, palun, et see ja me korraldame saadetise jooksul 0-72 tundi.Laevandus teavet saab jälgida.

2. Toetame lahtiselt CSV-dropshipping/ hulgimüük.

3. Mis tahes küsimusi, võtke palun kontakti mulle Whatsapp või Wechat +86 15927581465.

sku: k315406

On Pirnid Komplektis Jah
Sertifitseerimine ce
Feature3 Akutoitega
Päritolu Mandri-Hiina
Feature4 Magamistuba Aia Poole Pulm Teenetemärgi
Brändi Nimi Janette
Feature5 String Valgus
Feature2 Vask Traat String Valgus
Feature1 haldjas valgus string

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…