9.8x10.6x2.7Curb Rambid Kõnniteed PVC Sõiduteele Ohjeldada Kaldtee Kerge Auto, Kaldtee Kalle RV Veoautod Jalgrattad, Motorollerid Ratastoolid

0 Reitingud
€12.83 €28.51

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

9.8x10.6x2.7Curb Rambid Kõnniteed Bullet Punkte: 1. [ Toodete Trahvi Quality ] on Valmistatud kvaliteetsest PVC materjalist, Äärekivi Kaldtee on vastupidav ja tugev, rõhk vastupidav, kulumiskindel ja on tugev kandevõime.

2. [ Non-slip Disain ] Auto Kaldteed on konstrueeritud ruudu pesa alt, võimaldab vee ringlema ja vältida vihmavee alates kogunemist ja funktsioon anti-slip tekstuur kujundus pinnal suurendada hõõrdumist ja libisemine.

3. [ Erinevad Rakendused ] Kohaldatav mitmel korral Läve Ramp, mis toob palju mugavustega, teie jaoks, sobib sõiduautode, veoautode, jalgrattad, mootorrattad, ratastoolid, motorollerid, ja nii edasi.

4. [ Kanda Mugavalt ] Ohjeldada Rambid Väljasõit on tehtud väikesed suurused ja on kerge, saab hoida t runk auto, ei võta liiga palju ruumi, seda on lihtne kasutada ja kanda.

5. [ Töötab Suurepärane Toodete ] Saab kergesti aidata raskete seadmete ronida kahjustamata rehve või muud osad, Väljasõit Ohjeldada Kaldteed sobivad meetmed, mille kõrgus on 7-10cm, ja ei ole lihtne moonutada.

Tehnilised andmed: Nimi: Äärekivi Kaldtee Väljasõit

Materjal: PVC

Värv: must, kollane

Suurus: 25 * 27 * 7cm/9.84x10.62x2.75inch

On olemas: sammud 7-10cm/2.76-3.94 tolline kõrge

Pakkeleht: 1*Ohjeldada Kaldtee

Makseviisid:

· Te võite teha maksmise kaudu iga eespool nimetatud meetoditest ja palun elama asuda 3 päeva jooksul, kui teie tellimuse.

· Kristiaed.ee kontrollib teie makse 24 tunni jooksul ja teeme tellimuse, kui see on lõppenud.

· Kui teie tellimus on suletud tõttu turvalisuse kaalutlustel, peate esitama nõude Kristiaed.ee.

· Toetuse põhjuseks, et tühistamise, tagastamise leping, või vahendus töödeldakse koheselt ja tavaliselt võtab aega 7-10 tööpäeva jõuda oma konto.

Laevandus ja pakend:

· Kõik esemed on kontrollitud ja hästi pakitud enne shipping.Tellimused saadetakse piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast tasumist on lõppenud.

· Kaal maatüki kaudu normaalne postitus on piiratud 2kg.Saadame eraldi, kui kaal on üle 2kg.

· Tavaliselt see võtab aega umbes 15 - 60 päeva ja võib-olla veidi kauem mõned äärealad.

· Võite valida, kiire kohaletoimetamine meetod kui sa tahad saad paki kiiremini, ja see, et sa pead maksma laevandus tasu.

Saadan uuesti ja tagastamine:

Me saata või raha tagasi, kui pakk läheb kaduma läinud, kahjustatud transiidi ajal, või said vale kauba.Võtke julgelt meiega ühendust ja meil on hea meel sind aidata.

Tagasiside:

· Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivset tagasisidet, oleme väga tänulikud.

· Kui midagi on valesti, palun võtke meiega ühendust, enne kui lahkuda tagasisidet ja me püüame oma parima, et aidata teil, kuni kõik on hästi.

sku: k314167

Materjal PVC
Tugi Dropshipping/Hulgimüük
Toote suurus 25 * 27 * 7cm/9.84x10.62x2.75inch
Päritolu Mandri-Hiina
värv must, Kollane
Mudeli Number Cumb Kaldtee Väljasõit

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…