Poos Korrektor Poos Toetada Korrektor Reguleeritavad Rihmad Päevas Kulumise Korrektsioon Vöö Seljaosa Sirgendaja Sõidu

0 Reitingud
€9.34 €13.34

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie poos tagasi traksidega eesmärk on teha sa vaatad kindel, takistades samal ajal uimasust ja närvide kahjustusi.Oma reguleeritav kummipaelaga, see võib aidata sirgeks tagasi ja eemaldada higi ajal.Hüvasti halb rüht ja tere tervemad, rohkem enesekindlust teile!

Tehnilised andmed:

Nimi: Tagasi sirgestamine vöö

Materjal: Neopreen

Värv: Must

Kaal: umbes 200g

Suurus: nagu on näidatud pic

Pakkeleht:

1 tk*Poos correcto

Vaata rohkem toote detailid

1.Usalduse Korduva: See poos korrektor saab teha sa vaatad kindel, kohandades oma luude ja liigeste, et toetada oma ülaselja, alaselja ja kõhu, ja parandada oma vale asendi.Sellega tagatakse ka oma kohale tagasi koos oma rihmad.

2.Poos Lahendus: Meie poos korrektor tagab, parandada kehahoiakut ja vabastamisega uimasust ja närvide kahjustusi.Leevendab ebamugavustunnet selja -, kaela -, õla -, ja rangluu, parandades samal ajal skolioos ja hunchback.Saada täiuslik sobib meestele ja naistele igas suuruses ja vanuses.

3.2 Paindlik ABS tugilatte: See poos traksidega vähendab survet olulistes valdkondades tagasi, nagu selg ja õlad, õrnalt tõmmates neid erinevatesse viimine.Samuti funktsioone kaks paindlik abs tugilatte, et aidata kohendama tagasi ja vältida slouching.

4.Klienditugi: See poos korrektor on valmistatud hingav võrgusilma materjal, mis aitab eemaldada higi ajal.Sa ei langes ebamugav selle tagasi traksidega, ja sa ei pea muretsema lõhn.

5.Lihtne Kanda ja Reguleerida: Te saate kanda seda poos korrektor nagu särk ja reguleerida kummipaelaga, et see sobiks teie suurusele.See annab tagasi toetust poos ja sobib kõige suurused meestele ja naistele.

sku: k30514

Mudeli Number Tagasi sirgestamine vöö
Materjal Neopreenist
Vanus Ülaltoodud 13, Universal
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…