Rain Pilve Niisutaja Hajuti Koos Puldi,Vee Tilkumise Juga Lamp Seene Vihma Kõlab Valge Müra, Õhuniisutid Vastupidav

0 Reitingud
€40.02 €51.98

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Rain Kõlab Niisutaja jaoks Magab]See niisutaja loob vihma heli nagu vihmane päev, mis võib luua rahumeelse õhkkonna ja aitavad teil magada ja vähendada stressi.

[Multi-funktsionaalne Seene Kerge Hajuti]: 7 värvid kerge Määrata režiim, tsükli mode, Hingamine valguse režiim, mida saab reguleerida vastavalt oma eelistustele.See on ideaalne oma magamistoas, elutoas või kontoris laua taga.

[Remote Control Uuendada Operatsiooni] koos puldiga, saate kergesti määrata 4H-6H-8H taimer, heledad, Hingamine valgus, sademed, niiskus, valgus, heledus.Laadimine USB line toide(ka usb-laadimine line)

[Humidification Function] niisutaja saab tõhusalt parandada siseõhu kvaliteeti ja niisutab nahka. Mahutavus 300ML saab kasutada üleöö.

[Idee Kingitus Igaühele] See rain pilve niisutaja hajuti on läbimõeldud kohal, nagu pattering vihma metsa lehtedest.Inimesed saavad rahuliku elu, mida heli vihmapiiskade eest.

Materjal: PC, PP, ABS

Värv nagu näha

Pakendi Sisu:

1 x Õhuniisutid

1 x usb laadimine line

1 x kaugjuhtimispult

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k30455

Võimsus (W) 1w
Humidification Meetod Udu Heakskiidu
Võimsus 1L
Müra 36db
Brändi Nimi Cikuso
Pinge (V) 5V
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…