Klamber Kaabli Korraldaja Silikoon-USB-Kaabel-Vedru Paindlik Kaabli Klippe Hiirt, Kõrvaklapid Kõrvaklappide Juhtme Hoidik

0 Reitingud
€0.94 €1.20

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1、Korras ja korralikult Töölaua: See kaabel korraldaja saab kergesti korraldada USB-kaablid, aku juhtmed, kõrvaklapid, kaablid ja muud juhtmed me kasutame iga päev, nii et kõik räpane kaablid paiknevad!

2、Pehme Materjal: Meie traat korraldaja kasutab kõrge kvaliteediga silikoonist materjal, mis on pehme, vastupidav ja anti-staatiline, nii et see traat juht võib kaitsta kaabel kanda iga kord, kui see on tõmmatud.

3、Tugev Jäänud ilma Jääkide: Selle kleepumist pinnale see kaabel korraldaja on kõrge-tugevus kahepoolne teip, mis on tugev adhesioon ja ei ole lihtne kukkuda.Seega, see kleepuv wire rack saab kleepida pinnal ühise materjalid nagu puit, klaas ja keraamilised plaadid.

4、Lihtne Kasutada: pehme silikoon materjali kaabli klamber süsteemi saab painutada, et teatud ulatuses, mis muudab kaabli klamber lihtne paigaldada pinnale lame või kumer objektid.Teil on vaja ainult puhas koht, kuhu tahad ja kuiv, see kleepida.

5、mitmesooneline ja Universaalne: Sobib erinevate traatide, mille traadi läbimõõt on umbes 5mm/0.20 tolline, data-kaabel/kõrvaklappide kaabli/hiire/võrgukaabel/jne.

Tehnilised andmed:

Stiil: äri, lihtne

Materjal: Silikoon

Suurus: umbes 82*20*11mm/3.23*0.79*0.43 aastal

Pakkeleht:

1*Data Kaabel Korraldaja

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

sku: k3032

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…