Laagris Kerge Telk LED-Telkimine Laterna Kõrge Heledus Kaasaskantavate käeshoitavate Laagris Lamp Väljas Ellujäämise Komplektid Matkamine

0 Reitingud
€4.09 €5.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See telkimine latern on tugev valgusallikas, mida saab kerge üles oma väljas ruumi.Ta kasutab 28 LED ere valgus, helmed, mis on teaduslikult korraldatud kõrge heledus.See on energia-tõhus ja võib kesta pikka aega.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Telkimine Laterna

Mudel: M11/M10

Süütenöör: LED/COB

Kaal: umbes 200G

Materjal: ABS

Suurus: umbes 85 × 105 MM/3.3 x 4.1

Vahemik: sõltuvalt keskkonnast

Aku: sisseehitatud liitium aku

Veekindluse: Kodused hüdroisolatsioonitööd

Laadimine: TÜÜP-C laadimine

Käik: 3. käik dimm/6. käik dimm

Käik lüliti: Vajutage üks kord, et võta soe kollane valgus, nõrk valgus - standard kerge - tugev valgus (M11 madal konfiguratsiooni ilma soe kollane valgus) kui tulvaprožektor on valge ja nõrk valgus - tugev valgus - kaugtulede tulvaprožektor on

Pakkeleht:

Telkimine Laterna * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kaasaskantav ja Ruumi-säästes Kerge : See telkimine laterna on lihtne teha ja riputada kuhugi oma sõltumatu konks.See on väike suurus, mis ei võta palju ruumi oma seljakoti või telk.See on täiuslik valgus, kämping, matkamine, kalapüük või mis tahes väljas seiklus.

2.Mugav Valgustus: See telkimine latern on pehme valguse lambivarju ja laetav aku.See simuleerib päikesevalgust ja annab teile loomuliku ja hubane valgus, nii et saate lõõgastuda ja loodust nautida.

3.Reguleeritav valgusallikas: See telkimine laterna abil saate liikuda läbi kuus erinevat valgusallikas 1 kliki.Saate vahetada valgusallika ja heledust, et see sobiks teie keskkonnaalaseid vajadusi.Kuna see on telkimine valgus, mis suudab toime tulla mis tahes muutused keskkonnas.

4.Särav ja Vastupidav Telkimine Lantern: See telkimine latern on tugev valgusallikas, mida saab kerge üles oma väljas ruumi.Ta kasutab 28 LED ere valgus, helmed, mis on teaduslikult korraldatud kõrge heledus.See on energia-tõhus ja võib kesta pikka aega.

5.Suurepärane Kingitus: Telkimine Laterna Laetav saab antud kingituse kohta isadepäev, Halloween, Jõulud, ja muud erilistel puhkudel oma perede, sõprade või teiste lähedastega.

sku: k2979

Tüüp Muud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…