16 Kütte Tsoonid Soojendusega Vest Meeste Fliis Jakk USB Power Reguleeritav Temperatuur Talvel Soe Väljas Matkamine, Telkimine

0 Reitingud
€27.41 €54.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funktsioon:

1.Kestev Soojus: Kogemus pikaajaline soojust, mis talub isegi külmem tingimused.Meie soojendusega vest annab järjepidev ja mugav kuumuse, temperatuuri seadistused vahemikus 39-55°C. Reguleerida temperatuuri vastavalt oma eelistustele ja ilm väljas, tagades optimaalse soojust ja mugavust kogu päeva jooksul.

2.Ühe-Nupu-Smart-Switch: hüvasti vaeva keeruline kontrolli.Meie elektriküte vest funktsioone ühe nupuvajutusega nutikas lüliti, mis võimaldab teil aktiveerida kütte funktsioon, millel lihtsalt vajutage ja hoidke kolme sekundi jooksul.See on kasutaja-sõbralik disain, mis võimaldab väsimatu töö -, rendi-sa hüvasti chill talve koheselt.

3.Ohutu Madalpinge küttesüsteem: Teie ohutus on meie prioriteet.Meie elektrilised termilise jope töötab ohutu 5V pinge madal, annab meelerahu, nautides soojust.Kütte-element, mis toimib madala pinge, sisaldab mitu kihti ohutuse kaitse.See juhib soojust ilma läbiviimist, elekter, tagades sa jääda sooja ilma elektri riske.

4.Vee-Pestav: Hoida oma talvel küte jope puhas pole kunagi olnud lihtsam.Meie elektrilised soojendusega jope on mõeldud olema täielikult veega pestav, mis võimaldab teil kastke see veega põhjalikult puhastada.Veekindel ja lekkimiskindlates küttesüsteem tagab nr elektri leke, samas praktiline isolatsiooni-ja tuulekindel ravi power interface lisab täiendava kaitsekihi.

5.Kolme Taseme Lüliti: Me mõistame, et igaühel on erinevad eelistused, kui tegemist on soojus.See on põhjus, miks meie usb soojendusega jope pakub kolme taseme lüliti, mis võimaldab teil reguleerida temperatuuri soovitud tasemel.Kas teil on vaja õrn soojus või tugeva kuumuse, meie soojendusega vest annab kohandatav valikud mis sobivad teie vajadustele kogu päeva.

6.Praktiline Tasku Disain: meie elektrilised soojendusega jope on praktiline tasku disain, saate hoida oma essentials käeulatuses muretsemata kaotavad neid.On sobiva suurusega taskud pakuvad rohkelt ruumi oma asjad, tagades, et neil on endiselt turvaline ajal väljas tegevust.Naudi soojust, mugavust ja meelerahu, samal ajal kasutades meie soojendusega vest.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Toote Materjal: Polüester Kiud

Sisend Pinge: 5V

Toote Võimsus: 9.5 W

Manual Mõõtmise suurustabelit Viga 1-3cm On Normaalne Nähtus!

Möödudes Suurus (cm) ,Kogu Rinna Ümbermõõt (cm), Kogu Hem Ümbermõõt (cm) Täielik Õla Ümbermõõt (cm)

M 63, 100, 102, 37

L 66, 106, 108, 39

XL 69, 112, 114, 41

2 XL 72, 118, 120, 43

3 XL, 75, 124, 126, 45

4 XL 78, 130, 132, 47

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

sku: k2958

CN Jiangxi
Sugu MEHED
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal PUUVILL
Ülerõivad Tüüp Vest

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…