Konsooli Pool tolmukindel Net kaitsvas Pool Guard Konsooli Filtri Kate Vastuvõtva Center Kaitsev Võre Film Mängu tarvikud

0 Reitingud
€6.29 €12.59

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Maksimaalne Kaitse: Kaitsta teie mängu konsool tolmu ja mustuse, ja naudi puhtamat mängu mängides kogemusi.Meie konsooli tolmu kate on kavandatud, et vältida tolmu osakeste sattumist ventilatsioonisüsteemi, nii, et saate mängida ilma mured.

2. Hea Kvaliteet: meie Konsooli Tolmukaitse, teie mängu konsool on kaitstud tolmu ja lekkinud.Valmistatud hea kvaliteediga PVC materjalist, et see on ohutu, lõhnatu ja leegiaeglustina: tagada oma konsooli jääb vastupidav ja kaitstud kõik korda.

3. Lihtne üles Seada: Muuta oma konsooli hooldus, kellel see probleemivaba tolmukaitse.Tõsta sisse ja välja treida.Tagada, et sinu konsooli jääb puhas ja kahjustuste eest kaitstud sooja asetage kaas.Naudi lihtne installeerimine meie snap-on disain.

4. Peen Töö: Meie konsooli tolmukaitse uhke erakordse töö ilma burrs ja siledad pinnad, tagades mugava touch.See on fade vastupidav, ei deformeeru või kahju lihtsalt, lubades kauakestev kaitse.

5. Uimastamist Stiilis: mis captivatingly lihtsa konstruktsiooniga, meie konsooli tolmukaitse mitte ainult kaitseb teie mängu konsool tolmu ja kriimustuste aga ka süvendab oma šikk kaevata.See on praktiline ja kaunis aksessuaar parandab väljanägemist oma mängu setup.

Kirjeldus:

Hoida teie mängu konsool tasuta kahjuliku tolmu meie nuputatakse konsooli tolmukaitse!Naudi ideaalne kaitse enam tolmune tuulutusavad, ja kindel, teades, et see on ohutu ja lõhnatu.Ideaalne mäng konsooli tolmukaitse iga mängija.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Tolm-tõend Konsooli Neto

2. Värv: must, valge

3. Materjal: PVC

4. Kohaldatakse: optilise draivi versiooni/digitaalne versioon

Pakkeleht:

1* Mängukonsool Tolmukaitse

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

sku: k29476

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Mängu Konsool Tolmukaitse
Ühilduva Mark/Mudel AUR
Tarvikud Tüüp Tolmu Neto
Materjali Tüüp PVC
Brändi Nimi Rondaful
Tugi hulgi/dropshipping

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…